Najljepše Valentinovo na otoku Braču! Poklonite si LUKSUZ! 2 dana wellnessa, 1 noćenje sa doručkom i romantičnom večerom u prekrasnom Hotelu Lipa 4* u Postirama za samo 935 kn za 2 osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje noćenje u sobama sa pogledom na more i doručkom za dvoje, upotreba sauna 1 h + romantična večera! Djeca do 4 godine u krevetu sa roditeljima GRATIS! Svi kupci kupona ostvaruju popust na a'la carte restoran 10 %!

Ponuda uključuje: 2 dana wellnessa/1 noćenje sa doručkom i romantičnom večerom za dvoje u prekrasnom  Hotelu Lipa 4*, Postira na otoku Braču za samo 935 kn!

Cijena uključuje: 2 dana/1 noćenje u dvokrevetnim sobama sa pogledom na more i doručkom za dvoje, upotreba sauna 1 h + romantična večera. 

Popust na a'la carte restoran 10 %.

Mogućnost nadoplate za masažu koju rade fizioterapeuti u hotelu. 

TURISTIČKA PRISTOJBA: Nije uračunata u cijenu i plaća se direktno u hotelu, a iznosi 1,00 € po osobi/dnevno, djeca do 12 godina ne plaćaju boravišnu pristojbu, djeca od 12 - 18 godina plaćaju 50%. 

CHECK IN: 14:00, CHECK OUT: 10:00

Nadoplate za djecu: do 4 godine u krevetu sa roditeljima GRATIS, 4-12 godina nadoplata 10 eura, 12-16 godina 15 eura, treća osoba 20 eura. 


Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na tel.: 385 (0) 21 599 430 ili na mail: ture@optinet.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.

O smještaju

Pozivamo Vas u novi hotel Lipa u Postirima na otoku Braču.

Hotel ima 4 zvjezdice i nalazi se u centru Postira na svega nekoliko koraka od mora.


Našim gostima nudimo:

20 prostranih dvokrevetnih i trokrevetnih soba od kojih je svaka sa terasom ili loggiom s pogledom na more, kupaonicom, satelistskim TV prijemnikom, mini barom, fenom i sefom

8 hotelskih apartmana sa terasom ili loggiom s pogledom na more, dnevnim boravkom sa rasklopivim ležajem, kupaonicom, satelistskim TV prijemnikom, mini barom, fenom i sefom.

Hotel je klimatiziran.

Osvježiti se možete i uz piće, u aperitiv baru Lipa ili kupanjem u otvorenom bazenu sa slatkom vodom.

Odmor i opuštanje potražite u salonu za masažu našeg wellnes centra.

U restoranu i na grill terasi hotela Lipa, u živopisnom ambijentu postirske rive, nudimo Vam jela internacionalne kuhinje i domaće specijalitete ekološke proizvodnje uz izbor kvalitetnih i vrhunskih vina.

Za goste hotela predviđen je parking prostor.

Kad ste već na otoku Braču svakako ga istražite...


Otok Brač i Postira

Gradić uz more svega 10 km udaljen od trajektnog pristaništa u Supetru. Mjesto je  okruženo pitomim uvalama, maslinicima, vinogradima i borovom šumom. Ima svoju ambulantu, banku, poštu, crkvu i školu, restorane i kafiće. Postira imaju svoje fešte, fijere i dobre ljude. Postira su mjesto koje će Vam ispričati lijepu priču o Mediteranu kakav je nekad bio.

Postira su lijepa u svako godišnje doba. Već u siječnju kite se cvijetom badema. I kad pokladno ludovanje utihne, a “maračke“ bure pročiste more i provjetre kraj, propupaju vinogradi i smokovici, a dolci i proplanci ozelene. Postira ljeti izadašno pokazuju svoju gostoljubljivost. Mnoge plaže i uvale ožive, na rivi, kaletama i pjacama sa stoljetnim “kogulama“, isprepliće se pjesma Nazorovog cvrčka sa pjesmom nekih novih stanovnika. Postira su lijepa i u jesen. Prepuštena sama sebi, zabavljaju se berbom grožđa, mandarina i maslina. Postira ni zimi ne ostaju bez čari: badnjak, Božić, etnokolorit crkvenih obreda, kolendanje, duge večeri okolo kamina, dok vani bura probija u srž kostiju. U jesen ubrana česmina gori, grije i sjetno doziva u sjećanje neka davna vremena mitskog Brača o kojima Nazor, rođen u ovom gradiću, govori u svome “Lodi“.

Dol

Specifično staro bračko naselje, oko dva kilometra južno od Postira. Dolske kuće uklopljene su u prirodne stijene, a brojne špilje u samom naselju i okolici čine ga pomalo tajnovitim.

Splitska 

Ljupko naselje uz more, u uvali s borovim šumarcima. Splitska je idilično naselje koje živi u ozračju nekog osobitog mira i jednostavnog ritma. Karakteristične kuće slikovitih pročelja pravi su spomenik ambijetalnog graditeljstva.

Škrip 

Najstarije bračko naselje. Smješten na brežuljku nedaleko od mora, na putu između Nerežišća i Splitske, odnosno Postira, odiše dahom davnih stoljeća.

Pustinja Blaca 

Jedna od najoriginalnijih otočkih etnoloških zanimljivosti. Nastala je u XVI stoljeću, dolaskom poljičkih svećenika glagoljaša u prostor bračkog bespuća, gdje su pod strmom liticom podigli naseobinu. Pustinja Blaca oblikovana je kao sklop međusobno povezanih kuća: pustinjački stan, gospodarske zgrade, kapelica i škola za djecu iz obližnjih pastirskih naselja. Pustinja je danas napuštena, ali su ostala mnoga svjedočanstva o svestranom životu blatačkih pustinjaka. Pustinja Blaca je istaknuti kulturni spomenik koji vrijedi vidjeti.

Vidova gora 

Najviši vrh Brača (778 metara). Južna strana Vidove gore poprilično je strma stoga se Bol i čitav obalni pojas sa Zlatnim ratom vide kao na dlanu. Sa sjeverne strane Vidove gore, prema unutrašnjosti otoka prostiru se šumska područja.

Zmajeva špilja

Nedaleko od Murvice prvorazredni je spomenik pećinskog samostanskog života redovnika glagoljaša. U njoj je veliki reljef isklesan u živoj stijeni, s prikazom borbe Dobra i Zla, Svijetla i Tame, a nadahnut je apokaliptičkim vizijama iz Knjige Otkrivenja sv. Ivana Apostola. Do ovog «čudesnog samostana», 300 metara iznad mora i nekoliko stotina metara ispod najvišeg vrha otoka Brača, treba se popeti puteljkom, te na dolasku zaroniti u njegov mir i tajanstvenost, a potom se s visine na zaravni pred ulazom u Zmajevu špilju diviti širini i ljepoti vidika.

Uvala Lovrečina

Od Postira, do 4 km udaljene uvale Lovrečina, vodi stara pješačka cesta pod krošnjama gustih borova na kojoj se može uživati u jasnim morskim vidicima. Do uvale Lovrečina moguć je pristup morem i brodovima. Ono što ju čini privlačnim izletištem su slikovite ruševine ranokršćanske bazilike, pješčana plaža sa izvorima slatke vode, te uživanje u gastronomskim užicima ekološki uzgojene hrane