[RIJEKA] Kraj godine zna biti itekako stresan! Priuštite si opuštajuću antistres masažu, u trajanju od 30 ili 60 minuta u RIJECI, već od 65 kn! Oslobodite se stresa i poboljšajte svoje zdravlje!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Antistres masaža je isključivo opuštajuća masaža. Pomno odabranim pokretima I pritiscima na određenim točkama izaziva odgovore živčanog sustava. Antistres masaža je je idealan spoj opuštajućih pokreta i terapeutskih pritisaka!

Ponuda uključuje 2 opcije na odabir:

OPCIJA A: antistres masaža u trajanju od 60 minuta.
OPCIJA B: antistres masaža u trajanju od 30 minuta.

Masaža se također izvodi toplim uljima što dodatno pospješuje umnu I tjelesnu relaksaciju. Smanjuje psihofizičku napetost, poboljšava vitalnost I jača obrambene snage organizma.

Masaža u trajanju od 60 min. uključuje masažu cijelog  tijela. Tijekom masaže naglasak je na masaži glave, vrata, dlanova i stopala kako bi postigli opuštajući efekt.

Također se stimuliraju određene točke na tijelu (elementi Tui-Na terapije), posebice točke na glavi kako bi se postigla što dublja relaksacija.

Više o Homeopatskom savjetovalištu Olistica

Uz homeopatske tretmane bavimo se i drugim oblicima održavanja i očuvanja zdravlja (masaže, limfna drenaža, mjerenje energetskog statusa organizma).
Stručnim i temeljitim radom, te stalnom edukacijom želim Vam pružiti što kvalitetniju uslugu. 

Svakom klijentu pristupam individualno. 

Usko surađujem i sa drugim stručnjacima na području alternativne terapije.

Nalazimo se u RIJECI, na adresi: M. Lovraka 9b


Nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na telefon: 091/4034801.