Wellness za zaljubljene! 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Grand Hotelu Rogaška 4* u Sloveniji sa gala večerom 11.02.'17., korištenje termalnog bazena i Spa&Beauty centra, sve za samo 1378kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi kupci ponude ostvaruju slobodan ulaz u hotelski bazen u Spa & Beauty centru, korištenje kupaćeg ogrtača, 1x dnevno ručnici i plahte u Spa&Beauty Centru, korištenje unutarnjeg termalnog bazena... te brojne druge pogodnosti!

Ponuda uključuje wellness paket za Valentinovo: 3 dana/ 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u standard dvokrevetnoj sobi Grand Hotela Rogaška 4* sa uključenom gala večerom 11.02.2017. u Kristalnoj dvorani Grand Hotela Rogaška 4*.


U cijenu uključeno: 

Slobodan ulaz u hotelski bazen u Spa & Beauty centru (korištenje fitnessa, saune i termalnog  bazena)

korištenje kupaćeg ogrtača u Spa & Beauty centru, 

1 x dnevno ručnici i plahte u Spa & Beauty Centru, 

animacijski program u hotelu (gimnastika u vodi, nordijsko hodanje, izleti..), 

korištenje unutarnjeg termalnog bazena.

Obavezna rezervacija i provjera željenog termina na mail: reception@rogaska-resort.com

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije uz KOD i ID kupona na mail: reception@rogaska-resort.com

Grand Hotel Rogaška**** smješten je u gradu ljekovite mineralne vode, Rogaškoj Slatini!

Još u 17. stoljeću, Rogašku Slatinu, grad ljekovite mineralne vode, posjetile su brojne eminentne ličnosti kao što su car Franjo Josip, kraljica Sissy, Bonaparte, Franz Liszt…a kroz sve to vrijeme, i još uvijek, Rogaška Slatina privlači brojne posjetitelje svojim modernim i elegantnim hotelima te ljekovitim svojstvima svoje mineralne vode!

 Grand Hotel Rogaška**** je zaista očaravajući, a svojim gostima jamči vrhunsku udobnost i potpuno uvažavanje individualnih želja. Hotel je obnovljen s mnogo pažnje i sa svojim prekrasnim cvjetnim parkom i fontanom predstavlja srce Rogaške Slatine. Sobe su uređene antiknim namještajem i zadržavaju tradicionalni izgled, ali su ipak opremljene individualnim, modernim sadržajima. Hotel je poznat i po vrhunskim nastupima u jedinstvenoj Kristalnoj dvorani i u manjoj Glazbenoj dvorani. 

SOBE:

Naše standardne sobe su smještene u depandansama sa 4 zvijezdice; Strossmayer i Styria. Standardne sobe imaju površino 19–25 m2. Te klasično uređene sobe sa visokim stropom i prekrasnim pogledom na okolne parke ali omogućuju nezaboravan boravak u Grand Hotelu Rogaška. Opremljene su sa francuskim krevetom i postoje: jednokrevetna, standardna dvokrevetna te standardna dvokrevetna s pogledom na park. Standardne sobe su povezane i primjerene za obitelji sa djecom.

jednokrevetna soba  (15-25 m2) 

Standardna dvokrevetna soba (20-25 m2)

Standardna dvokrevetna soba s pogledom na park (19-25 m2)

Što je u blizini?

Zdraviliski trg (0,3 km)

Park šuma Rogaška Slatina (1,4 km)

Crkva sv. Marije (2 km)

Dvorac Podčetrtek (13,7 km)

Wellness centar Termalija (14,1 km)

Danas je Rogaška Slatina privlačna destinacija za sve, koji žele isprobati zdravstvene učinke mineralne vode Donat Mg, dobar osjećaj i mir u okružju čudesne prirode i bogate kulturne ponude. To je kraj za susrete i nova poznanstva, gdje ljude zbližava želja za kvalitetom, zdravljem i odmorom.