[FUŽINE] ZIMSKA ČAROLIJA U LOKVAMA!!! 3 dana/2 noćenja u zimskoj čaroliji Gorskog Kotara u lijepo uređenom apartmanu u Lokvama za 2 ili 3 osobe i za samo 449 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u čaroliji zime u Gorskom Kotaru u romantičnom odmoru za 2 ili 3 osobe super povoljno! Kupon vrijedi isključivo za termin do 04.03.2017.! Kuponi se mogu spajati pa možete produžiti svoj boravak!

Ponuda uključuje: Farus Travel - Lokve - Fužine -3 dana/2 noći za 2 ili 3 osobe i za samo 449 kn!


Cijena najma uključuje: 

troškove čišćenja, 

posteljinu i ručnike, 

parking + drva za ogrjev za goste te režijske troškove. 


Boravak kućnih ljubimaca uz nadoplatu. 

Pušenje je dozvoljeno u prizemlju kuće.

            Dolazak nakon 14 sati, odlazak do 11 sati.

     

Ovaj lijepo uređen apartman nalazi se u Lokvama.

Nudi smještaj za dvije do tri osobe.


Apartman se sastoji od sobe sa bračnim krevetom + pomoćni ležaj prema potrebi i kuhinje.


Mjesto Lokve nalaze se u središnjem dijelu gorskog Kotara, na visini od 723 metra nad morem. Jedno od glavnih zanimljivosti Lokava je Lokvarsko jezero poznato pod nazivom Omladinsko jezero. 


Zahvaljujući svojoj veličini i dubini jezero pruža mogućnost za razne sportske sadržaje (ribolov, vožnja čamcem, kupanje, orijentaciono ronjenje).

U neposrednoj blizini nalazi se predivan park šuma Golubinjak. Park Golubinjak idealan je za obitelji sa djecom,pruža mogućnost igre na prostranim livadama u parku za djecu a odrasli mogu u intimnoj atmosferi šume pripremati roštIlj.


Spilja Lokvarka ubraja se u najveće spilje Hrvatske, namjenjene i uređene za posjete turista, preporuča se posjetit.

S obzirom da su Lokve poznate po žabama u svojoj turističkoj ponudi imaju muzej žaba koji je svakako zanimljivo posjetit i jedini je takav muzej u Europi.

Čekamo Vas u Lokvama!


Prije kupnje kupona potvrda slobodnog termina sa Farusom! ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda termina na br.tel.: +385 91 565 18 49 ili +385 95 900 92 81 ili e-mail: farus_travel@yahoo.com, uz KOD i ID kupona po primitku. Kupon je potrebno ponijeti sa sobom prilikom dolaska!