HRVATSKO ZAGORJE - prenoćite u Hotelu Dvorac Gjalski! Doživite dašak povijesti uz noćenje u pravom dvorcu sa doručkom ili polupansionom te preko tjedna ili vikenda ... sve za dvoje i već od 339 kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kuponi se mogu spajati! Iskoristivost kupona je isključivo do 13.03.'17.! Djeca do 6 godina su gratis u sobi roditelja! Djeca do 12 godina imaju 50% popusta u sobi roditelja, od 12 do 16 godina imaju 20% popusta u sobi roditelja.

Ponuda uključuje: HOTEL DVORAC GJALSKI - probudite se u dvorcu Hrvatskog Zagorja - 2 dana/1 noćenje za dvoje već od 339 kn!


Prije kupnje kupona odaberite:

Opcija 1) 1x noćenje sa doručkom za dvoje od nedelje do petka za 339 kn !

Opcija 2) 1x  noćenje sa doručkom za dvoje od petka do nedelje za 399 kn!

Opcija 3) 1x noćenje sa polupansionom za dvoje 519 kn!

Kuponi se mogu spajati! 


Djeca do 6 godina su gratis u sobi roditelja!

Djeca do 12 godina imaju 50% popusta u sobi roditelja, od 12 do 16 godina imaju 20% popusta u sobi roditelja.

Provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na br.tel:  +385 49 201 100  ili 095 6191 195  ili na e-mail:  hotel.gjalski@gmail.com uz KOD i ID kupona. 

O Hotelu

Predstavljamo Vam ponudu Hotela Restorana Dvorca Gjalski, smještenog u samom srcu Hrvatskog zagorja, točnije u Zabočkim Gredicama. U mirnom, pitomom i opuštajućem okruženju zagorskih brega uživajte u našoj gastro i ugostiteljskoj ponudi. Dvorac Gjalski je iz temelja renoviran s interijerom uređenim u baroknom stilu, te je nakon mnogo godina nanovo zasjao punim sjajem. U prizemlju dvorca smješten je restoran i vanjska terasa koja može primiti do 150 gostiju.

Restoran

Ponuda jela restorana oslikava specifično podneblje i temelji se na autohtonim namirnicama kao što su buče, kukuruz, heljda i sir. No, način na koji ih pripremamo ipak prati moderne gastronomske trendove. Od bogate ponude mesnih specijaliteta – bilo sa žara, ili tradicionalno, zagorski, ispod peke ili s ražnja – do raskošnih delicija od povrća i originalno spravljenih slastica, svaki obrok u našem restoranu predstavlja jedinstven gastro doživljaj.

Hrvatsko Zagorje

Hrvatsko Zagorje bogato je povijesnom ostavštinom, te ima čak 54 Dvoraca i Kurija razbacanih po bregima Zagorja, a svjedoče o vremenu između 13. i 20. stoljeća. Hotel Dvorac Gjalski jedini je dvorac u Hrvatskom Zagorju koji nudi gastronomsku ponudu i hotelski smještaj. Dvorac Gjalski bio poznat kao prava zagorska plemenitaška kurija, mjesto na kojem je rođen i umro Ksaver Šandor Gjalski. Danas je to prekrasno zdanje u kojem se spretno isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ono domaće, lokalno. Dvorac Gjalski je iz temelja renoviran, s interijerom uređenim u baroknom stilu, te je nakon mnogo godina nanovo zasjao punim sjajem.