Skijanje u Sloveniji!!! Crno Jaje i Darojković promet vode Vas na jednodnevno skijanje na Mariborsko Pohorje 28.01.17. uz prijevoz za samo 90 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može koristiti isključivo za ovo putovanje! Kupon vrijedi za 1 osobu 28.01.'17.! Super cijene SKI karata: odrasli 31,00€, djeca 17,00€, studenti i umirovljenici 26,00€!!!

Ponuda uključuje: Darojković promet - Skijanje jedan dan na Mariborskom Pohorju uz prijevoz za samo 90 kn!


Polasci Dugo Selo 6:00h, 

Dugo Selo 6:00h, 

Sesvete 6:15h, 

Dubrava okretište 6:30h, 

Križanje Vukovarske – Držićeve ex Diona  6:40h, 

Savica 6:45h, Ina zgrada 7:00h, 

Htl Antunović Špansko 7:15h, 

povratak za Zagreb oko 17 h. 

 

PLAN PUTA

 

Polazak autobusa iz Dugog Sela, Sesvata, Dubrave, Savice, Novog Zagreba između 6:00 I 7:00 h ujutro.

Dolazak na Krvavec između 08.30-09.00 h. Mariborsko Pohorje je, uz Krvavec najveće slovensko skijalište, a najpoznatije je po održavanju "Zlatne lisice", natjecanja Svjetskog kupa za skijašice koje ima dugogodišnju tradiciju.

 

Pohorje je planina između Dravograda i Maribora kojoj se najviši vrh, Črni vrh, nalazi na 1.543 m/nm. Potječe iz davne geološke prošlosti i na osnovi kamena koji tvori njegov sastav, moguće ga je priključiti centralnim Alpama. Samo skijalište, Mariborsko Pohorje, smješteno je na jugozapadnom rubu grada Maribora na nadmorskoj visini od 325 do 1.327 metara. Iako prilično nisko, Pohorje uz povoljne mikroklimatske uvjete gotovo redovito svake zime obuče 'bijelo ruho'.

 

Na samo skijalište moguće je doći iz podnožja na 325 m, tzv. Snežnog stadiona. Odatle će vas novoizgrađena kabinska žičara odvesti na 1.042 m visok predio Bolfenk do kojeg je moguće stići i automobilom. Ovdje se nalazi i poznata staza Radvanje na kojoj se održava tradicionalna "Zlatna lisica" - natjecanje u slalomu i veleslalomu za skijašice u Svjetskom kupu. Pored Bolfenka postoji još jedno područje na kojem se nalazi nekoliko zanimljivih staza - Areh.

 

Ovdje treba istaknuti vrlo lijepe crvene staze Cojzericu i Pisker. Potonja je dugačka, terenski razvedena i zanimljiva, a skija se ispod moderne šesterosjedežnice s kupolom. Bolfenk i Areh su povezani nizom plavih staza i sporih žičara starijeg datuma, pa tko želi uštedjeti pola sata na prelazak s jednog kraja na drugi neka radije izabere besplatni skibus koji redovito prometuje. Također se može koristiti i vlastiti automobil. Parking je besplatan i ima ga u dovoljnoj količini.

 

Skijalište ukupno broji 33 km uređenih staza (21,5 km plavih, 8 km crvenih i 3,5 km crnih), a uređeno je i 20 km staza za skijaško trčanje. U slučaju nedostatka snijega, snježni topovi osigurat će minimalno 100 skijaških dana. Valja istaknuti da se na skijaškoj poveznici Bolfenka i Areha nalazi nekoliko "skrovitih" staza koje će se otkriti onima koje ne smeta odgurivanje štapovima na već spomenutim plavim stazama da bi se došlo do njih. Jedna od takvih je staza imena Partizanovo, duljine cca 1 km. Nalazi se u sredini skijališta, a snowboarderima i slabijim skijašima je problem do nje doći tako da vam se može dogoditi da cijeli dan skijate na crvenoj stazi koja je uređena, praktički, samo za vas.

 

Prijevoz će vam omogućiti 5 sjedežnica, 12 vučnica različitog tipa (sidro, tanjurići, baby-lift) te jedna kabinska žičara. U zimskom razdoblju žičare počinju s radom u 9 h, a posljednja vožnja je u 16 h. U noćnom skijanju možete uživati svaki dan od 18 do 21 sat. Mali nedostatak je što u slučaju toplijeg vremena topovi ne zasnježuju donji dio oko kabinske žičare i ako se spuštate do samoga podnožja morat ćete skinuti skije i cca. 150 metara proći pješice. Ukoliko nemate svoju opremu, u podnožju skijališta ju je moguće unajmiti, kao i potražiti poduku učitelja skijanja ili bordanja.

 

Na skijalištu se nalazi nekoliko restorana u kojima možete prezalogajiti u pauzi skijanja.

Skijanje i bordanje do 16.00 h. Stanka za kavicu, čaj i sl. Polazak autobusa iz Pohorja u 18.00 sati.Povratak prema Zagrebu.

 

Dolazak u Zagreb oko 19.30 sati

 

Doplata Ski karte, odrasli 31,00€, djeca 17,00€, studenti i umirovljenici 26,00€.

Cijena uključuje: 

Prijevoz visoko – turističkim autobusom sa svom dodatnom opremom (klima, CD, DVD,..), 

razgled prema programu, 

Vodič pratitelj tijekom putovanja, organizaciju i realizaciju putovanja, 

osiguranje jamčevine putovanja, 

osiguranje od odgovornosti.


Ponuda ne uključuje: sve ostale osobne troškove 


Obavezna  potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona ili minimalno 48 sati ranije na Tel/fax: 01/2756 158, Mob: 099 2333 277, Mob: 091 9170 423 ili e-mail kontakt: putovanja@darojkovicpromet.hr, uz KOD i ID.