[ZAGREB] Rješite se stresa, napetosti i bolova! Opustite se i uživajte u čarima orijentalne tajlandske masaže 60 min za samo 99kn u frizersko - kozmetičkom salonu ŠUBIDU!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pružite svom tijelu i duhu ono za čime vapi u ove hladnije dane. Oslobodite napetost u mišićima nakon svakodnevnog dugotrajnog sjedenja i prepustite se stručnim rukama! Kupon je iskoristiv do 25.03.2017.!

Ponuda uključuje: Šubidu - Uživajte u čarima orijentalne tajlandske masaže 60 min za samo 99 kn!


Masaže izvodi fizioterapeut tajlanđanka!

Cijena uključuje: 60 min Tajlandske masaže. 


Tajlandska masaža

Tajlandska masaža je jedna od najstarijih terapija. Objedinjuje akupresuru, ugodno istezanje, pasivnu jogu, te kiropraktiku, a temelji se na 10 najvažnijih energetskih točaka kojima teče životna energija.

Masažom se poboljšava cirkulacija krvi po tijelu, čime se omogućava da donosi više kisika, a odnosi višak štetnih tvari iz stanica. Pomaže bolnim mišićima, poboljšava gipkost kože i tijela, pospješuje otpornost organizma te djeluje antistresno. 

Mnogi liječnici od davnina preporučuju masažu kao terapijsku metodu. Počevši od Hipokrata, Galena ili Celsusa koji u svojim djelima govore o pozitivnim učincima na ljudsko tijelo uporabom masaže ili trljanja, kako ju u to vrijeme nazivaju.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina na br.tel: 095/751 8899 ili minimalno 2 dana ranije uz KOD i ID kupona po primitku.