Vrijeme je za maškare! Posjetite tradicionalno maškarano druženje u Crikvenici i smjestite se u Hotelu Mediteran 3*! 2 noćenja za 2 osobe na bazi polupansiona te korištenje bazena, za 899kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ljubitelji maškara svake godine s nestrpljenjem očekuju tradicionalno maškarano ludilo na crikveničkoj se rivijeri. Velike rasplesane povorke malih i velikih posjetitelja, originalne maske, tradicionalno pozdravljanje maškaranih grupa i udruga i još puno maškaranih iznenađenja!

Ponuda uključuje: 


Maškare u Crikvenici, Hotel Mediteran, Crikvenica - 3 dana, 2 noćenja za 2 osobe u dvokrevetnoj sobi (klima/SAT TV) na bazi polupansiona (doručak i večera švedski stol ) te korištenje bazena.

  • Kupon se može iskoristiti na sljedeće datume: 13.01. do 15.01.2017, od 20.01. do 22.01.2017 ili od 27.01. do 29.01.2017.


Hotel Mediteran raspolaže s više od 160 soba i 3 apartmana, restoranom, snack barom na plaži, liftovima i parkiralištem. Odmah ispod hotela se nalazi hotelska plaža, a u sklopu hotela su otvoreni i zatvoreni bazen. Osim toga, hotel nudi masažu, saunu, suncobrane i ležaljke za plažu i bazen uz dodatnu nadoplatu. 

Sve sobe s pogledom na more imaju balkon, dok na park strani neke sobe imaju balkon, a neke nemaju balkon. 

CRIKVENICA

Crikvenica se nalazi na sjevernom Jadranu, 35 kilometara jugoistočno od Rijeke, odnostno 200 km sjeverozapadno od Zadra, odnosno 165 km jugozapadno od Zagreba.

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina s hotelom prije kupnje kupona. ODMAH po primitku kupona, obvezna rezervacija termina unaprijed na e-mail: mistral@ri.t-com.hr, uz KOD i ID kupona.

  • Djeca do 6 godina s roditeljima u krevetu GRATIS (vrijedi za jedno dijete).
Više o samoj manifestaciji

"Maškare 2017. u Crikvenici počinju 7. siječnja, a trajat će sve do 1. ožujka. Prva je maškarana subota, 7. siječnja, pred nama. 

Na programu je već tradicionalno maškarano druženje u Matkovićima u Crikvenici, koje počinje u poslijepodnevnim satima, a najbolje vrijeme za dolazak je u 19 h. Tom će prilikom crikvenička grupa Matkovići ugostiti ostale maškarane grupe s područja grada, a njihovi će bubnjevi i pjesma unijeti radost u hladan zimski dan. 


Maškare će na gradski ključ ipak pričekati još tjedan dana nakon toga, jer primopredaja gradskih ključeva iz ruku Gradonačelnika Grada Crikvenice i svečano podizanje maškarane zastave zakazani su za subotu, 14. siječnja, kada će svoja vrata otvoriti i Gradska sportska dvorana u Crikvenici, lokacija održavanja subotnjih maškaranih zabava. Već će prva od njih zasigurno biti sjajna, za što će se pobrinuti prva ovogodišnja glazbena gošća – Maja Šuput. 

Maškarani i nemaškarani posjetitelji će u subotama što slijede moći plesati i pjevati do zore, jer na maškaranu pozornicu stižu i ostala poznata glazbena lica s hrvatske estrade, kao što su Jole, Jelena Rozga, Mladen Grdović i Marijan Ban.  


Dvije tradicionalne maškarane povorke, Velika i Dječja, ujedinit će se u nedjelju, 29. siječnja. Povorke iz godine u godinu okupljaju sve veći broj sudionika i posjetitelja, koji uživaju u nesvakidašnjim prizorima i maštovitim maskama. I ove će vam godine vaši domaćini za dobrodošlicu pripremiti posebne pogodnosti i povoljne paket aranžmane za vrijeme trajanja Maškara, ujedinjene pod nazivom "Vesela maškarana škrinjica", a popis se može pronaći na letku ili web stranici www.maskare.net


Čitanje duhovite šentence će 1. ožujka podsjetiti na događanja u protekloj godini, potom će početi simbolično suđenje lutku mesopustu, krivcu za sve nedaće i loše dane u 2016. te će naposljetku biti spaljen, čime će završiti ovogodišnje maškare. Ima li boljeg načina za zagrijati se u hladnim zimskim danima, i to u društvu tradicije?  

Zapamtite recept: Maškare u Crikvenici, rok trajanja: do 1. ožujka 2017. Uzbudljivo i veselo će biti i na www.maskare.net i Facebook stranici Maškare Crikvenica, stoga svakako zavirite. " (izvor: TZG Crikvenice)