Dan žena na lijepom plavom Dunavu u Budimpešti 11.-12.03.2017.! 2-dnevni izlet uz Crno Jaje i Potočki Travel uz prijevoz, noćenje s doručkom u Hotelu Mercure Buda 4*, razgledi... za samo 369kn/osobi!

30 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak iz Krapine - parkiralište FINA u 04.00 sati, Zaboka-stari blok kolodvor u 04.20 sati. Polazak iz Zagreba-autobusni kolodvor peron 502 u 5.30 sati!

Ponuda uključuje: Dan žena na lijepom plavom Dunavu u Budimpešti 11.-12.03.2017.

               

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan:

Polazak iz Krapine-parkiralište FINA u 4.00 sati, Zaboka-stari blok kolodvor u 4.20  sati. Polazak iz Zagreba-autobusni kolodvor peron 502 u 5.30 sati. Slijedi ugodna vožnja autobusom kroz Mađarsku uz usputna zaustavljanja radi odmora. Po dolasku u Budimpeštu panoramski razgled grada autobusom i pješke: brda GELLÉRT sa spomenikom Slobode gdje se nalazi Citadela, stara budimska utvrda s koje se za vedrog vremena pruža prekrasan pogled na Budim, Peštu, Dunav i sve njegove mostove. Vožnju nastavljamo do BUDIM-a gdje se nalazi: Kraljevska palača, crkva sv. Matijaša i Ribarska tvrđava pa se preko Lančanog mosta spuštamo u PEŠTU: zgrada Parlamenta– bazilika sv. Stjepana – najveća sinagoga u Europi – Trg heroja– avenija Andrassy, najljepša gradska ulica s glasovitom Operom ...Slobodno vrijeme za osobne programe. U 17:00 sati predviđena je romantična ( fakultativna) vožnja brodom uz večeru po Dunavu tijekom koje ćete uživati u panoramskom pogledu na grad... (doplata – plaćanje pratitelju na licu mjesta).  Odlazak u hotel Mercure Buda****. Smještaj. Noćenje.

 

2.dan:

Doručak. Nastavak razgleda grada s vodičem i slobodno vrijeme za osobne programe. Odlazak iz Budimpešte i vožnja autobusom do jezera Balaton. Kratka šetnja uz jezero i slobodno vrijeme za ručak u restoranu na samom jezeru uz čuvene mađarske crne palačinke. Polazak autobusa za Hrvatsku u 17.00 sati. Očekivani dolazak na mjesto polaska očekuje su u kasnim večernjim satima.

U CIJENU JE UKLJUČENO:

- prijevoz visoko turističkim autobusom prema programu putovanja

- razgled Budimpešte prema programu putovanja

-licencirani turistički pratitelj tijekom puta

-razgled grada Budimpešte u pratnji stručnog vodiča

-smještaj u hotelu Mercure Buda**** (na bazi noćenja s doručkom)

-osiguranje od posljedica nesretnog slučaja /nezgode

- troškovi organizacije i realizacije aranžmana

-jamčevno osiguranje

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

• ulaznice za objekte koji se fakultativno posjećuju

• vožnju brodom po Dunavu=13.00 eura (doplata na licu mjesta)

ručak 2.dan =15.00 eura  (doplata na licu mjesta)