Valentinovo u Termama Topusko! 3 dana wellnessa za 2 osobe, uz 2 noćenja s polupansionom, romantična večera, noćno kupanje, "Afrodizijak" palačinke s orasima i čokoladom....za samo 899 kn!

37 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Valentinovski vikend, od 10. do 12. 02. 2017., provedite u Termama Topusko, uz romantičnu večeru uz čašu vina i sexy noćno kupanje popraćeno afrodizijak palačinkama s orasima i čokoladom!


Ponuda uključuje za 2 osobe: Valentinovo - 3 dana wellnessa u Termama Topusko za samo 899 kn!


U cijenu uključeno za 2 osobe: 

3 dana i 2 noćenja uz polupansion (2 x doručak i večeru); 

1 od večera je romantična večera, 

Noćno kupanje i palačinke "Afrodizijak" s orasima i čokoladom, 

11.02.2017., u 17 sati u restoranu.


Dodatno uključuje: Besplatno korištenje zatvorenog bazena hotela 


Hotel Toplica Topusko smješten je na mirnoj lokaciji u blizini rijeke Gline, a gostima nudi besplatno korištenje 5 vanjskih i 1 unutarnjeg bazena s termalnom vodom. Obuhvaća 2 aperitiv bara, a' la carte restoran i kompaktne sobe s balkonom te TV-om sa satelitskim programima.

Pansionski restoran, a la carte restoran, dva aperitiv bara, poslovnice dviju banaka, frizerski salon, suvenirnice, zatvoreni bazen s termalnom vodom, fitness, sauna, automatska kuglana, stolni tenis, sportska dvorana, seminarske dvorane, ručna i podvodna masaža, tretmani lica i tijela...

Područje oko bazena uključuje dječje igralište i restoran u kojem se poslužuju razna jela i pića. U okviru objekta također se nalaze suvenirnica, frizerski salon i 2 bankomata.

Uz nadoplatu gosti mogu koristiti saunu, kuglanu, sportsku dvoranu i stolni tenis. 

Termalna voda Topuskog izbija iz 1500 m dubine, vulkanskog je podrijetla, temperature 56-72 °C, a u proteklih 200 godina sastav i kakvoća vode ostaju nepromijenjeni.

Po kvaliteti termalna voda Topuskog treća je u Europi. 

Kako doći do Topuskog, pogledajte OVDJE!

Terme Topusko nalaze se 100 km južno od Zagreba, oko srednjeg toka rijeke Gline. 

Do Topuskog je moguće doći preko Karlovca, Siska i Petrinje te Lasinje.

Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina s Partnerom! ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na tel. 044 886 006 ili e-mail: info@topterme.hr