Prošetajte bezvremenskom Bašćaršijom, uživajte u bosanskim specijalitetima i smjestite se u Grand Hotelu Sarajevo uz 2 noćenja s doručkom za 2 osobe za samo 579 kuna!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za ponudu do 01.03.2017.! Wi-Fi dostupan u cijelom hotelu i za goste hotela je besplatan te je riješeno pitanje parkinga jer ovom ponudom imate uključen parking sa video nadzorom za goste hotela!

Hotel Grand Sarajevo - prekrasan  vikend u Sarajevu za samo 579 kn!


Ponuda uključuje : 3 dana/2 noćenja sa doručkom za 2 osobe 

Iskoristivost kupona 19.01.- 01.03.2017.

Dijete do 6 godina sa 2 odrasle osobe - GRATIS BORAVAK.

       

Fleksibilan check-in i check-out.       

Bogat švedski stol za doručak.      

Wi-Fi dostupan u cijelom hotelu i za goste hotela je besplatan.     

Besplatan parking sa video nadzorom za goste hotela. 

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na tel.: +387 33 563 444 i potvrda rezervacije po primitku kupona na tel.:+387 33 563 444 ili e-mail: booking@hotelgrand.com

Hotel Grand Sarajevo*** udaljen je samo 3 km od Baščaršije (historijske jezgre grada) i 10 km od internacionalnog aerodroma Sarajevo.  Mirno okruženje hotela sa dosta zelenila, blizina javnog prevoza kao i parking prostor sa video nadzorom za cca. 150 vozila i čuvarom u večernjim satima čini hotel posebno pristupačnim svim vrstama gostiju. 

Hotel Grand u svoja dva krila na raspolaganju ima 125 soba. Sve su sobe klimatizirane i potpuno opremljene SAT TV, kupaonicom, mini barom, besplatan WiFi. 

Sadržaji u hotelu

24 – satna usluga recepcije, aperitiv bar, restoran za doručak – buffet, 2 a'la cart restorana za sve prigode, bar sa terasom, klub restoran, prilagodljivost menija za osobe sa posebnim režimom ishrane, lift, info pult, poslovni kutak (ured sa kompjuterom, pisačem i internet konekcijom), besplatan pristup internetu u cijelom hotelu (bežični internet), klima, usluge pranja i peglanja rublja, individulani sefovi na recepciji hotela bez naknade, shuttle bus 6+1, usluge fotokopiranja i slanja fax-a.

Sarajevo

Sarajevo je glavni grad Bosne i Hercegovine, i predstavlja administrativni, privredni, kulturni, akademski i sportski centar zemlje. Najviše turističkih atrakcija se nalazi u starom dijelu grada, Baščaršiji. 

Nastanak Baščaršije (tur. glavna čaršija) vezuje se za Isa-bega Ishakovića, osnivača Sarajeva, a u njenom centru smjestio se Sebilj, zaštitni znak Sarajeva. Sakriveni u malim uličicama nalaze se dućani prepuni robe i suvenira te neki od najpoznatijih sarajevskih burekdžinica, ašcinica i slastičarni u kojima možete probati sve ovdašnje gastro specijalitete: čevape, pitu ispod sača, sogan dolmu, rahatlokum, baklavu, tufahije...

Europski Jeruzalem - Sarajevo obiluje i drugim zaniljivim građevinama i prirodnim ljepotama.  U samo jednoj ulici posjetitelj će vidjeti džamiju, sinagogu, pravoslavnu i katoličku crkvu.

Centrom grada protiče rijeka Miljacka preko koje vode poznati mostovi Sarajeva. Uzduž Miljacke naići ćete na prekrasne aleje, građevine i muzeje koji datiraju najviše iz Austrougraskog razdoblja. 

Sarajevo je sa svih strana okruženo predivnim planinama i netaknutom prirodom. Za ljubitelje sporta i rekreacije proporučujemo posjet Vrelua Bosne, Bjelašnice, Igmana, Jahorine itd. koji se jednako impozantni u proljeće kao i zimi!