Plesna senzacija u Kutini!!! Plesno medeni vikend za dvoje u Hotelu Kutina! 2 polupansiona 27.-29.01.2017. za 2 osobe uz 52% popusta i za samo 499kn!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dođite, vidite i doživite Kutinu.... Hotel Kutina, kao i njegov grad, čuvar je tradicije moslavačkog kraja, promovirajući u svojem restoranu autohtona moslavačka vina i tradicionalna moslavačka jela, kako bi gosti i turisti koji posjete naš grad, ponijeli i moslavačke doživljaje u svijet...

Ponuda uključuje: Plesno medeni vikend za dvoje u Hotelu Kutina


Cijena uključuje: 27.-29.01.2017. (petak – nedjelja) 2 polupansiona (doručak, večera) za 2 osobe za samo 499kn!

PROGRAM PLESNO – MEDENOG VIKENDA U MOSLAVINI ZA DVOJE:


27.01.2017. Petak: Dolazak u hotel Kutinu 3* (u vlastitom aranžmanu), 

check in od 14:00h – Doček Glazbene Nove godine koja se održava u prostorima hotela, uz mnoštvo različitih glazbenih sastava i tamburaša, večera, ples do ranih jutarnjih sati.

U večeru su uključeni: domaći specijaliteti te jedno piće po izboru.


28.01.2017. Subota: Doručak.


Fakultativno - Mogućnost izleta na Lonjsko polje 

(Zimska čarolija uz gostoljubivost ljudi, drevni krajolik poplavnih površina, bogatstvo rijetkih biljnih i životinjskih vrsta – pravi su motiv da krenete istražiti Park prirode Lonjsko polje.)

Mogućnost upoznavanja Moslavačkih vinskih cesta – uz priču o vinima te degustaciju. Moslavačka vinska cesta sinonim je za odlična vina, domaće specijalitete i ljubaznost domaćina. Mogućnost posjeta baroknoj crkvi Marije Snježne 

(Slobodni ulaz od 17:30 – 19:00h).

Večera u hotelu.


29.01.2017. Nedjelja: Doručak

Sajam meda koji se održava u prostorijama hotela – razgledavanje, mogućnost kupnje meda i pripravaka na bazi meda domaćih pčelara s područja Moslavine.

Check out do 14:00h.


HOTEL KUTINA *** smješten je u samom centru grada Kutine, udaljen od izlaza s autoceste Zagreb – Lipovac svega 1,5 km. 

Od Zagreba smo autocestom udaljeni 70 km, što je otprilike 30 min vožnje automobilom ili autobusom. Interesantni smo za grupe u tranzitu i cjenovno pristupačni kako smještajem tako i organiziranim ručkovima, večerama za grupe na proputovanju. Smještajni kapacitet hotela je 65 soba (113 ležaja) i jedan apartman. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu, WC, telefon, SAT TV i besplatni WiFi. U prostoru lobbyja i bara gosti mogu besplatno koristiti wireless internet. Budući smo jako interesanti i na području lovnog turizma u sklopu hotela postoje i boksovi za pse.

Hotel Kutina, kao i njegov grad, čuvar je tradicije moslavačkog kraja, promovirajući u svojem restoranu autohtona moslavačka vina i tradicionalna moslavačka jela, kako bi gosti i turisti koji posjete naš grad, ponijeli i moslavačke doživljaje u svijet.

U dvorani hotela organiziramo: konferencije (konferencijska sala do 300 sjedećih mjesta, oprema za održavanje kongresa, kvalitetno ozvučenje, i mogućnost održavanja do pet radionica istovremeno), team building programe (organizacija i stručno vodstvo), poslovne ručkove, svadbene svečanosti i ostale proslave. Dvorana je u cijelosti klimatizirana. Restoran Stara Kutina - do 50 osoba, Plava sala - do 80 osoba, Restoran - od 80-180 osoba (mogućnost smanjenja sale zvučno izoliranim pregradnim stijenama), Moslavačka hiža - do 20 osoba. Izraditi ćemo Vam ponudu u okvirima u kojima Vi to želite a naše stručno osoblje će Vam sve to poslužiti na profesionalan način!


GLAZBENA NOVA GODINA 27.1.2017. PETAK s početkom u 20h

Rasplešite se i dobro zabavite do ranih jutarnjih sati uz domaćine večeri i gostujuće glazbenike:

GS MOSLAVAČKE LOLE - domaćin večeri
GS Dodir
GS Boje noći
GS Party Band Draganić
GS Time Out
GS Šegrti
TS Prijatelji Tambura
TS Zlatne žice


Korisne informacije:

Udaljenost željezničkog kolodvora - 500 m

Udaljenost autobusnog kolodvora - 650 m

Udaljenost zračne luke Zagreb - 84 km

Udaljenost autoceste - 2,5 km