[ZAGREB] NOVOOTVORENO!!! Beskrajno dobra ponuda!!! Pomlađivanje uz radiofrekvenciju lica sa VRHUNSKIM serumima/koktelima hyalurona i collagena+ serum 12 biljaka u Endless Beauty Salonu već od 89kn!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Radiofrekvencija je metoda podmlađivanja koja podrazumjeva stimulaciju kože lica, vrata, dekoltea posebnom tehnikom i unošenjem potrebnih seruma i koktela koji sadrže potrebne supstance neophodne za regeneraciju i revitalizaciju kože. Kupon je iskoristiv isključivo do 31.03.2017.!

Ponuda uključuje: Endless Beauty Salon - Pomladite se u samo jednom dolasku - Radiofrekvencija lica serumima i koktelima!!! 


Prije kupnje izaberite jednu od dvije opcije:

Opcija 1) Radiofrekvencija lica sa serumima hyalurona i collagena + serum 12 biljaka za instant lifting za 89 kn!

Opcija 2) Radiofrekvencija lica sa koktelom matičnih stanica hyalurona i  collagena + serum 12 biljaka za instant lifting i za samo 99 kn!


Cijena uključuje: piling lica košticama maslina, Radiofrekvenciju lica u trajanju 30 minuta, serum ili koktel zavisno o opciji + masažu lica serumom za pomlađivanje 12 biljaka koji hidratizira kožu i čini je vidno blistavom. 



Radiofrekvencija lica sa serumima hyalurona i collagena


Mezolift je metoda podmlađivanja koja podrazumijeva stimulaciju kože lica, vrata, dekoltea posebnom tehnikom i unošenjem potrebnih mezoterapijskih koktela koji sadrže potrebne supstance neophodne za regeneraciju i revitalizaciju kože.

Najnoviji mezoterapijski kokteli su prilagođeni starosti i tipu kože. Već nakon 25.godine moguće je započeti sa povremenim mezoterapijskim tretmanima, kako bi se koža pročišćavala, hranila i štitila od prijevremenog starenja i negativnog učinka slobodnih radikala. Primjenom pravog koktela stimulira se koža na produkciju vlastitog hyalurona.

Hyaluron u mezoterapijskim koktelima postiže potreban terapijski efekt, a koža zahvaljujući njemu ostaje svježa, svježija i hidratantnija, dok ostale supstance koktela – vitamini, minerali, koenzimi, amino kiseline, nukleinske kiseline - djeluju biostimulativno i omogućavaju pravilnu sintezu novog kolagena i hyalurona. 

U rastvorima koji se primjenjuju za pomlađivanje kože najčešće se nalaze hyaluronska kiselina, vitamini, minerali, antioksidansi, kolagen, matične stanice. Rastvori su različiti pa se mogu birati po potrebama svake osobe.

Na ovaj način se mogu rješiti problemi kože širokog spektra. Na primer, ublažavanje i prevencija bora, podizanje tonusa kože, rozacea, akne, duboka hidratacija, tamni kolutovi ispod očiju, rješavanje problema fleka i pigmentacijskih mrlja na koži, ali je najčešća primjena u prevenciji i borbi protiv starenja kože i bora.


Video o tretmanu pogledajte ovdje:

https://www.youtube.com/watch?v=Yytd7a975bk