Valentinovo u Hotelu Radon Plaza 5* u Sarajevu! 2 noćenja s doručkom, deluxe soba, 1 romantična večera u rotirajućem restoranu, korištenje bazena i saune, sve za 2 osobe za 1139kn!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Proslavite Dan zaljubljenih uz smještaj u Hotelu Radon Plazi 5*, u Sarajevu, koji Vam osim ugodnog smještaja, nudi i neograničeno korištenje bazena, saune, fitnessa i parne kupaonice, te gratis parking! Kupon vrijedi 10.02.17. do 20.02.17.!

Paket uključuje za 2 osobe: 


3 dana i 2 noćenja u dvokrevetnoj deluxe sobi sa doručkom u Hotelu Radon Plaza *****,
1 romantična večera u rotirajućem restoranu "Plava Prizma" - menu tri slijeda po izboru šefa kuhinje,
neograničeno korištenje bazena, saune, fitnessa i parne kupaonice, 
gratis parking.


Preporučujemo prvo sa hotelom provjeriti termin, pa nakon toga kupiti kupon jer hotel potvrđuje rezervaciju ovisno o raspoloživosti.

Radon Plaza Hotel izgrađen 2006 godine, je poslovni hotel sa 5 zvjezdica u Sarajevu.

Nalazi se na glavnoj ulici koja vodi do centra grada iz pravca jug - zapad. Udaljen je samo pet minuta od aerodroma Sarajevo i desetak minuta od uže gradske jezgre.

Ponudit će vam ugodan smještaj i vrhunske sadržaje i uslugu po pravoj cijeni. Idealan je izbor za one koji žele miran boravak u blizini svih ključnih destinacija i zanimljivih mjesta u Sarajevu.

Hotel je napravljen u luksuznom stilu, sa vrhunskom uslugom. Gostima je na raspolaganju 117 soba, 1 predsjednički apartman, 2 superior apartmana, Wellness centar, konferencijske sale, cafe, rotirajući restoran i zabavni centar sa kuglanom i bilijar salom.

Radon Plaza Hotel je i prvi u Europi u kojem se doručak služi u rotirajućem restoranu na 75 metara visine. Uživajte u panoramskom pogledu restorana i započnite dan sa stilom.

Svaka soba opremljena je garniturom za sjedenje, mini barom, sigurnosnim sefom, Internet konekcijom i telefonom. Klima uređaji u sobama kontroliraju se individualno, vrata na sobama osigurana su specijalnim sigurnosnim bravama i otvaraju se elektronskim karticama.

Prostrane kupaonice u hotelu Radon Plaza veličine su 10 metara kvadratnih, a karakteristična su po tome što su osvjetljene dnevnom svjetlošću, te imaju pogled na grad. Klijentima je na raspolaganju i room service usluga.

Radon Plaza Hotel svojim klijentima nudi i usluge organizacije različitih evenata te im je na raspolaganju Kongresna dvorana, Crveni i Zlatni salon kao i Dragon sala.

Ugodne trenutke u hotelu Radon Plaza možete provesti u Wellness centru koji sadrži bazen, saunu, parna kupelj, fitness centar a na raspolaganju su Vam i različiti tretmani masaža kao i usluge kozmetičkog salona. 

Hotel raspolaže parking prostorom velikom kapaciteta za sve goste hotela.

Za korištenje navedenog kupona obavezna najava minimalno 5 dana ranije i to na mail: recepcija@radonplazahotel.ba ili tel: +387 33 752 900 uz KOD kupona te osobne podatke (ime i prezime, br.tel., adresa..).