Za sve golupčiće - Valentinovo u Zagrebu uz neodoljive menije! 3 menija za zaljubljene u Bistrou Vienna u sklopu Hotela Vienna za dvoje već od 159 kn! Birajte meni po Vašem guštu!

17 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Birajte između čak 3 odlična menija za Valentinovo! Kuponi se mogu iskoristiti 10., 11., 13. i 14.02.2017.! Kuponi se mogu spajati pa uz najdražu osobu možete sa sobom povesti još jedan par! Tik uz Hotel Vienna nalazi se i novootvoreni bistro Vienna ;)

Ponuda uključuje: Hotel Vienna (Bistro Vienna) - 3 menija za Valentinovo u 3 slijeda već od 159 kn!


Prije kupnje kupona odaberite:

Opcija 1) Valentinovo meni 1 za 159 kn! 

Opcija 2) Valentinovo meni 2 za 189 kn!

Opcija 3) Valentinovo meni 3 za 299 kn!


Meni 1: 2x Aperol Spritz, 2x Rižoto od bundeve s aceto balsamicom, 2x lungić na kremi od šampinjona (s domaćim kroketima), 2x Mala Pavlova, domaći kruh i peciva. 

Meni 2: 2x Aperol Spritz, 2x Salata od hobotnice (s rikulom, cherry rajčicama i maslinama), 2x Losos u umaku od kopra i vlasca (s rižom sa šafranom), Mousse od karamele na pjeni od kupina, domaći kruh i peciva. 

Meni 3: 2x Aperol Spritz, 2x Domaći njoki u umaku od gorgonzole i kruške s kozjim sirom, 2x Biftek u umaku od tartufa s pljukancima, Torta Barozzi s kremom od mascarponea, domaći kruh i peciva za 299 kn.

ODMAH po primitku kupona rezervacije je potrebno napraviti najkasnije 48 h prije željenog termina na broj telefona: +3851 386 2777 ili na e-mail: bistro@hotelvienna.hr

Bistro Vienna smješten je 10 km zapadno od centra Zagreba i izvrsno je povezan linijama javnog gradskog prijevoza. U blizini bistroa nalazi se besplatno parkiralište. Besplatni bežični pristup internetu raspoloživ je u cijelom objektu.


Za sve ljubitelje gastra i piva preporučamo odlazak u bistro Vienna na crni hamburger i kraft pivo "Nova Runda" za dvije osobe za samo 84 kn! Ponudu pogledajte ovdje.