[ZAGREB] Vratite svježinu i mladost Vašem licu! Pomlađivanje lica kisikom za svježinu i mladost, ampula hijalurona ili kolagena i njegujuća krema u Studiu ljepote Manuela za 89kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tretmani kisikom izrazito su učinkoviti i potpuno neinvazivni, a omogućuju tretiranje najčešćih problema kože. Usput se povećava i mikrocirkulacija kože i ona postaje dugotrajno prozračna! Nakon tog Vam stavljamo ampulu hijalurona ili kolagena, te njegujuća kremu za "final touch"! Tajna hollywodskih zvijezda je razotkrivena! :)

Ponuda uključuje: Studio ljepote Manuela - Tretman lica kisikom, ampula hijalurona ili kolagena i njegujuća krema za 89 kn!


Cijena uključuje: tretman lica kisikom, ampulu hijalurona ili kolagena i njegujuću kremu za lice.


Madonna, Eva Longoria, Julia Roberts i mnoge druge ljepotice za koje kao da je vrijeme stalo prepoznale su tretmane kisikom kao prirodno i neinvazivno rješenje za bore i starenje lica. Prihvatile su ga i mnoge Hrvatice, osobito one koje nisu sklone estetskoj kirurgiji, botoksu ili filerima.


Poklonite svojoj koži pažnju i njegu i ona će vam uzvratiti zdravim izgledom, sjajem i Vaše zadovoljstvo biti će veliko.


Rezultati tretmana kisikom vidljivi su već nakon prvog tretmana. Kisik je dragocjen i nezamjeniv za život svake stanice tijela.

Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina sa Partnerom! ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija termina na br.tel.: 095 864 3840, 3 dana ranije uz KOD i ID kupona. Kupon je potrebno ponijeti sa sobom prilikom dolaska!