[ZADAR] Vikend aranžman 03.-05.03.'17. za 2 osobe u superior sobi na bazi polupansiona u Hotelu Kolovare, ulaznica za mjuzikl Mamma mia i Muzej Iluzija, walking tour Zadrom uz vodiča, sve za 1349kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bogati vikend aranžman za 2 osobe u Hotelu Kolovare uključuje 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona u superior sobi, boca vina u sobi prilikom dolaska, ulaznice za mjuzikl Mamma Mia u dvorani Krešimira Čosića 03.03.2017., WALKING TOUR ( razgled grada Zadra te degustacija paškog sira i zadarskog Maraschina uz pratnju stručnog turističkog vodiča Šime Botice ), ulaznice za Muzej iluzija!

Nedaleko od povijesnih znamenitosti starodrevnog Zadra, u mirnom i slikovitom predjelu grada, uz istoimeno šetalište s pogledom na Zadarski kanal i otoke, nalazi se HOTEL KOLOVARE****.

Cijena aranžmana uključuje:

 

03.03.2017.

- sve goste iznenadit ćemo bocom vina u sobi prilikom dolaska

-  večera u Hotelu Kolovare (za goste koji će ići na mjuzikl večera se poslužuje već od 18,00h)

- ulaznice za mjuzikl Mamma Mia u dvorani Krešimira Čosića.

Mjuzikl počinje u 20,00h

Mjuzikl koji je do sada vidjelo preko 52 milijuna ljudi u 40 zemalja svijeta, među ostalima i na Broadwayu, dobio je svoje izdanje na hrvatskom jeziku, a za uloge su pomno odabrani renomirani domaći glumci i izvođači koji su prošli strogu i napornu audiciju. Među njima su Renata Sabljak, Đani Stipaničev, Ervin Baučić, Mila Elegović, Danijela Pintarić i brojni drugi. ''Mamma Mia'' je prikazana do danas u više od četrdeset zemalja, a svakim danom broj zemalja se uvećava. ''Mamma Mia'' bila je najdugovječniji mjuzikl West End/Broadway u Las Vegasu!

- noćenje u superior sobi

 

04.03.2017.

- doručak

- WALKING TOUR - razgled grada Zadra te degustacija paškog sira i zadarskog Maraschina uz pratnju stručnog turističkog vodiča Šime Botice

Upoznajte znamenitosti grada Zadra te skrivene kutke koji vjerno čuvaju dah prošlih vremena sve do danas. 

Prošetajte gradskom tržnicom, osjetite ritam današnjeg Zadra.

Što ćete sve doživjeti na walking tour-u možete pogledati na web stranici www.zadarwalkingtour.com

- ulaznice za posjet Muzeju iluzija

Muzej iluzija nalazi se u centru grada te ga gosti mogu posjetiti prilikom razgleda grada.

Uđite u fascinantni svijet iluzija koje će vam poljuljati povjerenje u osjetila, ali vas pritom oduševiti; svijet koji će vas potpuno zbuniti, ali vas i štošta naučiti… Posjetite i ostat ćete zadivljeni jer ništa nije onakvo kakvim se čini, osobito ne u Muzeju iluzija!

Lokaciju i više o muzeju možete pogledati na web stranici http://muzejiluzija.com/

- večera u hotelu

- noćenje


05.03.2017.

- doručak i odjava iz hotela


Hotel predstavlja moderno i originalno arhitektonsko zdanje, prilagođeno mediteranskom podneblju, sa suvremeno uređenim i luksuzno opremljenim klimatiziranim sobama.

Sobe su opremljene:
kadom u svim kupaonicama
uređajem za hlađenje/grijanje
satelitskim TV prijamnikom
minibarom
sušilom za kosu
sefom
balkonom
telefonom
besplatnim LAN internetom u dijelu kapaciteta.

Kapacitet hotela je 191 soba (jedno- i dvoposteljne sobe s balkonom) i 12 apartmana. Pored soba koje su uređene tako da zadovoljavaju najviše zahtjeve, tu su još i hotelski restoran s 270 mjesta, à la carte restoran, vinoteka, aperitiv bar, frizerski salon, salon za masažu, kongresne dvorane, internetski kutak, uredi, rent a car, a od vanjskih sadržaja otvoreni bazen, za djecu i odrasle, sportsko-rekreacijski centar s igralištima za tenis te prostrano hotelsko parkiralište.

Blizina središta grada, njegove kulturne i povijesne baštine, te brojne mogućnosti izleta u bližu okolicu, okruženu nacionalnim parkovima i parkovima prirode, pružit će vam sadržajan i ugodan boravak.