Ugodan tretman koji svakako vrijedi probati! Refleksoterapija stopala u trajanju od 45 minuta u centru Zagreba za samo 40 kuna! Tretman vrijedan svake lipe! Kupon vrijedi do 04.04.'17.!

42 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Refleksologija je tretman stimulacije organizma po točkama na stopalima gdje su smješteni svi završeci živaca naših organa! Takvim tretmanom se podiže imunitet organizma i potiče ga se na samo ozdravljenje!

Ponuda uključuje: Refleksologija stopala u Salonu za njegu i uljepšavanje tijela "Kod nje", u Zagrebu.


Trajanje tretmana: 45 min!


Refleksoterapija ima za cilj prevenciju i rehabilitaciju zdravstvenih disfunkcija, na način da poboljšava i pojačava cirkulaciju energije i krvi te pomaže ozdravljenju mekih tkiva.

Tretman se izvodi pokretima prstiju i rukama te imaju specifične pokrete u svrhu da se pokrene i izazove reakcija pojedinih organa ili dijelova tijela.

Stopala imaju završetke svih živčanih vlakana u našem tijelu, svaki taj živčani završetak povezan je s jednim organom u našem tijelu. Stimulacijom točaka može se izravno djelovati na taj organ.

Jeste li znali da masirajući vrhove prstiju, stimulirate djelovanje sinusa i glave?

ODMAH nakon kupnje kupona potrebna je najava (minimalno 3 -5 dana) ranije na tel. 098 621 623, uz KOD i ID kupona po primitku!