[ŠIBENIK/SPLIT/ZAGREB/RIJEKA] SUPER PRILIKA!!! Upišite program osposobljavanja u Pučkom otvorenom učilištu Libar za: pomoćnog slastičara, jednostavne poslove kuhara ili konobara 55% povoljnije!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda za cijelu Hrvatsku! Pučko otvoreno učilište Libar Vas poziva da iskoristite jedinstvenu akciju te steknete nova znanja i vještine za: pomoćne slastičare, jednostavne poslove konobara ili jednostavne poslove kuhara, koje će vam pomoći da što prije dođete do željenog posla! POČETAK PROGRAMA: 13.03.17.!

Ponuda uključuje: Programi osposobljavanja - POMOĆNI SLASTIČAR, JEDNOSTAVNI POSLOVI KUHARA, JEDNOSTAVNI POSLOVI KONOBARA


Prije kupnje kupona birajte između 3 programa:

Opcija 1) POMOĆNI SLASTIČAR

Opcija 2) JEDNOSTAVNI POSLOVI KUHARA

Opcija 3) JEDNOSTAVNI POSLOVI KONOBARA


Cijena uključuje: Program osposobljavanja za obavljanje poslova Pomoćnog slastičara/Jednostavnih poslova konobara/Jednostavnih poslova kuhara (ovisno o odabranoj opciji) za 1439 kn! 

ODOBRENJE: Ministarstvo znanosti i obrazovanja (upis u e-radnu knjižicu)

Preduvjet za upis: Završena osnovna škola, stariji od 15 godina

Trajanje školovanja: 30 dana

POČETAK PROGRAMA: 13.03.17.

Adresa korištenja kupona: ŠIBENIK, SPLIT, ZAGREB, RIJEKA

Kandidati koji se upišu u Zadru pohađaju nastavu u učilištu u Šibeniku!

PROGRAMI OSPOSOBLJAVANJA


POMOĆNI SLASTIČAR

Polaznici će steći znanja, vještine i navike koje će im omogućiti da nakon završenog programa osposobljavanja uz minimalno vrijeme uvođenja u rad obavljaju poslove i radne zadaće u zanimanju pomoćni slastičar. Tako će kroz program upoznati opremu slastičarnice, naučiti pripreme slastica u ugostiteljskim objektima, upoznati svojstva hranjivih tvari i njihov značaj u prehrani, spoznati psihološki pristup i primjenjivati pravila osobne higijene. 

Naučit će planirati postupke i tijek rada od pripremnih poslova do gotovih slastica uvažavajući sve osobitosti svoga rada i korisnika. Također će upoznati moguće izvore zagađenja i širenja zaraznih bolesti i usvojiti postupke za zaštitu čovjekova okoliša, a upoznat će i propise o radu na siguran način.


JEDNOSTAVNI POSLOVI KUHARA

Polaznici će se osposobiti za obavljanje jednostavnih pomoćnih poslova iz djelokruga rada kuhara te za higijensko rukovanje i očuvanje zdrave i ispravne hrane. 

Tako će kroz ovaj program polaznici upoznati organizaciju i tehniku rada u području pripreme jela, svladati način uporabe alata, strojeva i uređaja u kuhinji, usvojiti tehnološke postupke u pripremi jela, usvojiti ekonomično i racionalno ponašanje u kuhinji radi uštede vremena i materijala. Također će upoznati prehranu, standarde u obrocima i značajke različitog kuhinjskog posuđa.


JEDNOSTAVNI POSLOVI KONOBARA

Ovim programom polaznici će se osposobiti za obavljanje jednostavnih pomoćnih poslova iz djelokruga rada konobara te za kulturno komuniciranje s gostima. Također će upoznati organizaciju i tehniku rada te svladati način uporabe alata, strojeva i uređaja u području ugostiteljskog posluživanja. 

Polaznici će usvojiti postupke u posluživanju jela i pića, a naučit će i kako se ekonomično i racionalno ponašati u području ugostiteljskog posluživanja. Ujedno će steći navike i odgovornost za održavanje higijene, samozaštite i zaštite radne i životne sredine.

Nakon polaganja Završnog ispita kandidati će dobiti Uvjerenje o osposobljavanju.