Očistite, hidratizirajte i pomladite kožu Vašeg lica!!! Crno Jaje i Body balance iz Splita donose Vam tretman lica 5 u 1! U samo 1 dolasku izgledajte mlađe za samo 65 kn!!!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje dubinsko čišćenje, mikrodermoabrazivni prirodni piling, radiofrekvenciju lica te pomlađivanje sa serumom hyalurona i masažu lica! Kupon se može iskoristiti do 31.03.2017.!

Ponuda uključuje: Body balance - Očistite, hidratizirajte i pomladite kožu lica - tretman lica 5 u 1 - u samo jednom dolasku izgledajte mlađe za samo 65 kn!


Cijena uključuje: Očistite, hidratizirajte i pomladite kožu lica uz dubinsko čišćenje, mikrodermoabrazivni prirodni piling, radiofrekvenciju lica te pomlađivanje sa serumom hyalurona i masažu lica za samo 65 kn!

Mikrodermoabrazija je dijamantna mikrodermoabrazija, koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. 

Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.


Za mladolik i zdrav izgled lica treba ponekad otići i na tretman čišćenja lica! Nakon bogatih blagdanskih trpeza mnoge djevojke i žene žale se na samo na višak prikupljenih kilograma, već i na akne i mitesere zbog konzumacije masne hrane. 
Očistite i vratite prirodan i zdravi sjaj Vašeg lica!


Tretmanom lica RF znatno se smanjuju bore na licu i oko očiju, podižu vjeđe i obrve, smanjuje podbradak, smanjuju i sužavaju pore i mašćenje lica te uspješno tretiraju akne.

Smanjivanje bora na licu i oko očiju - RF tretmanima znatno se ublažavaju nazolabijalne bore, bore na čelu i oko očiju, koje se doslovno peglaju. Potiče se obnova starog i proizvodnja novog kolagena, što znatno poboljšava izgled i strukturu kože. Koža dobiva na tonusu, jedrija je, čvršća i napetija, te joj se vraća zdrava, ružičasta boja.

Podizanje vjeđa i obrva - Spuštene vjeđe podižu se u samo nekoliko tretmana, oči postaju otvorenije, drenira se višak tekućine koji se nakuplja zbog nepravilna protoka limfe, pa se smanjuju i otečeni podočnjaci.

Zatezanje opuštene kože - Mlohava i opuštena koža može nastati kao rezultat naglog rastezanja kože ili gubitka masnog tkiva zbog starenja. U oba slučaja dolazi do jakog oštećenja vezivnog tkiva, a često i pucanja kolagenih i elastinskih vlakana. RF valovima moguće je takvu kožu znatno zategnuti i poboljšati joj tonus i napetost zbog regeneracije kolagenih vlakana i vraćanja tonusa kože.

Podbradak - Dubinskim zagrijavanjem masnog tkiva i uništenjem masnih stanica RF valovi znatno smanjuju podbradak, a zbog regeneracije kolagena taj dio kože se zateže, pa se i sam podbradak vidno smanjuje.

Tretiranje akni - RF valovi uništavaju žlijezde lojnice i imaju jak protuupalni učinak koji dovodi do postupna ozdravljenja upalno promijenjenog tkiva. Uz to, smanjuju lučenje sebuma i dovode do sužavanja pora. Osobito dobro djeluju kod hormonalno uvjetovanih akni, a kod ožiljaka dovode do vidnih poboljšanja.

Najbolje od svega je što se sve čari ovog sjajno tretmana mogu vidjeti već 10 dana od početka tretmana.


ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija prvog dolaska na br.tel: 091/794 6994 ili 095/814 4203, uz KOD i ID kupona po primitku.

Mikrodermoabraziju ne preporučujemo osobama:

s kožnim oboljenjima, atopijskimdermatitism, neurodermitisom, psorijazom

           koje su pod terapijom roakutana

           koje imaju rak kože

           koje su pod jakim terapijama lijekova

           kod otvorenih rana i opekotina