Valentinovo u Termama Radenci u Sloveniji uz 2 polupansiona u Hotelu Radin 4*, kupanje u termalnom kompleksu, 1x dnevno ulaz u saunu, poklon... za 2 osobe i samo 1426 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Valentinovo u Termama Radenci te uživanje u bogatoj ponudi Hotela Radin 4* uz neograničeno kupanje u termalnom kompleksu, 1x dnevno ulaz u svijet sauni, poklon povodom Valentinova, i druge sjajne pogodnosti po odličnoj cijeni!

Ponuda uključuje za 2 osobe: 


2 polupansiona (buffet doručak i večera - 11.02.17. Valentinova večera uz glazbu u kavani Swing); 
u klasičnoj dvokrevetnoj sobi u hotelu Radin ****; 
neograničeno kupanje u termalnom kompleksu; 
na dan dolaska mogućnost kupanja od 11 h; 
1 x dnevno ulaz u svijet sauni do 15 h - ne vrijedi na dan odlaska; 
korištenje ogrtača za kupanje; 
jutarnja gimnastika i aqua fitness (ponedjeljak - subota); 
pijenje radenske slatine u salonu mineralne vode; 
cjelodnevno kupanje na dan odlaska; 
animacijski program; 
besplatni parking; 
besplatni internet u predvorju hotela; 
Valentinov poklon.

U petak 10.02.17. nastupa pianista u Stil baru od 19 do 22 h!

Terme Radenci se nalazi na sjeveroistoku Slovenije, na granici sa Austrijom, oko 5 kilometara udaljeno od Gornje Radgone i 13 kilometara od Murske Sobote.

Hotel Radin sa četiri zvjezdice, centralni je hotel lječilišta, hodnikom je povezan sa  termalnim bazenskim dijelom te zdravstvenim i wellness centrom.

Hotel Radin**** sa svojih 291 udobno i lijepo opremljenih soba, gostima nudi svu potrebnu udobnost za opušteni odmor. Sobe imaju kupaonicu s tušem ili kadom, sušilom za kosu, balkon, telefon, radio, satelitsku TV, mini bar, kupaći ogrtač i sef. Dio soba je klimatiziran i s francuskim balkonom, a dio soba ima balkone i nema klimu.

Gosti Hotela Radin mogu koristiti hotelski ili à la carte restoran. Hotelski restoran osim jela iz domaće i međunarodne kuhinje priprema i mnogobrojna dijetalna i vegetarijanska jela. Gostionica Park poznata je po ugodnom domaćem ozračju te nudi veći broj lokalnih prleških specijaliteta, pripremljenih prema starim provjerenim receptima. Dnevni bar je nakon cjelodnevnih aktivnosti utočište mnogih gostiju gdje sjednu i rashlade se osvježujućim napitkom.

Mineralna voda Radenska, po sadržaju CO2, spada među najbogatije mineralne vode u Europi. Ima više ljekovitih i blagotvornih učinaka na naše tijelo: stabilizira krvni tlak, pospješuje probavu i općenito jača tijelo i bitak. Kao kupka, pomaže kod različitih bolesti srca i krvnih žila: arterijska hipertenzija, stabilna angina pektoris, stanje nakon pretrpljenog srčanog infarkta, stanje nakon operacija na srcu i krvnim žilama, smetnje periferne arterijske i venske cirkulacije.

SVIJET TERMALNIH IZVORA

Gosti Hotela Radin mogu koristiti bazenski kompleks Terma Radenci.

Na raspolaganju im je ukupno 1.460 m2 vodenih površina s 10 različitih i međusobno povezanih bazena s termalnom i običnom grijanom vodom u kojima gosti mogu nakupljati kilometre plivanja, a u svijetu saune gosti se mogu opuštati u 6 različitih vrsta sauna (biljna, infracrvena, turska, 2 finske i tilarium).

Bazenski kompleks u Termama Radenci obuhvaća unutarnji bazen za plivanje s običnom vodom, unutarnji i vanjski termalni bazen s termomineralnom vodom, unutarnji bazen s toplim izvorima do 37 ℃, bazenčiće za djecu s običnom i termalnom vodom, bazen za knapjanje s hladnom vodom, slapove, podvodne i nadvodne masaže i atraktivnom brzom rijekom.

Bazenski kompleks Terma Radenci, prema ocjenama posjetitelja slovenskih kupališta u akciji „Naj kupalište“, ubraja se među najpopularnije bazene u svojoj kategoriji!

Uz kupanje u bazenima, Lječilište raspolaže i Ayurveda centrom gdje je u ugodnom ambijentu moguće iskušati opuštajuće i revitalizirajuće ayurvedske masaže. U Centru opuštanja Corrium možete upoznati wellnes snagu radenske mineralne vode. A u Beauty centru goste Hotela Radin očekuju tretmani za ljepotu.

Legenda kaže da su mineralnoj vodi u Radencima nekada davno put pod zemlju utirali marljivi patuljci. Žuborenje vode čuo je student medicine koji je pronašao izvor vode i dokazao njezino ljekovito djelovanje. Još 1882. godine Radence su posjetili prvi lječilišni gosti koji su na sebi otkrili ljekovito djelovanje radenske mineralne vode na srce i krvne žile!

AKTIVAN ODMOR

Više od 250 sunčanih dana jamči obilje rekreacije na otvorenom!

Terme Radenci osim po lječilišnom turizmu poznato je i po mnogobrojnim mogućnostima aktivnog odmora na otvorenom. Gostima Hotela Radin na raspolaganju je jahanje tenis, fitnes, vođene vježbe u vodi i u dvorani, a okolica pruža mogućosti za biciklizam, pješačenje, trčanje ili nordijsko hodanje.

Muru je moguće otkrivati i s tradicionalnom »büjraškom šefom«, a nakon vožnje čamcem, posjetitelji mogu poći na 8 kilometara dugu stazu između izvora života koja ih vodi do 7 različitih izvora mineralne vode na području Radenaca.

Staza uz Muru

Pješačka staza Radenci - Hrastje obavija obalu rijeke Mure kroz netaknutu prirodu s posebnom florom i faunom.

Pomurska planinska staza

Zaštićena područja prirode na Goričkoj izvrsna su prilika za otkrivanje prirodne i kulturne baštine regije, a po cijeloj regiji vijuga i Pomurska planinarska staza.

RADENCI već 130 godina dišu s Termama Radenci. Poštovanje te slavne obljetnice može se osjetiti na svakom koraku.

Gosti mogu organizirano razgledati Terme Radenci i upoznati njihovu povijest. U razgled su uključeni i kušanje Radenske mineralne vode u salonu mineralne vode.

Astronomsko promatranje zvjezdanog neba u Termama Radenci

Razgled Radgonskog podruma pjenušaca

Radgonski podrum jedan je od najzanimljivijih podruma (buteljiranih) vina u bocama i pjenušaca. Izgrađen je u obliku slova V i nalazi se pod brdom dvorca.

Otok ljubavi i gozba u Ižakovcima

Na Otok ljubavi moguće se dovesti brodom koji je jedna od rijetkih još postojećih veza između lijeve i desne obale Mure. Poseban je doživljaj kušanje lokalnih kulinarskih specijaliteta koji se pripremaju pred gostima.

Sajmovi kućne radinosti

U Termama Radenci redovito se predstavljaju lokalni ponuđači: vinari, proizvođači meda i uljari, organiziraju se i degustacije lokalnih vina, a zajedno s njima lječilište priprema i priredbe (gala priredbe, Noć pjenušca, Martinova večer).

Na recepciji Terma Radenci možete dobiti više informacija o organiziranim aktivnostima i izletima!

Za korištenje navedenog kupona kupac se ODMAH po primitku kupona mora javiti odjelu rezervacija hotela: +386 2 520 27 22 ili na e-mail: info@zdravilisce-radenci.si, uz KOD i ID kupona.