[FUNTANA] Valentinovo u bajkovitoj Istri! 3 dana/2 noćenja u mobilnim kućicama za do 6 osoba u Polidor Camping Parku***, poklon dobrodošlice, djeca do 12 god.GRATIS boravak, fitness.. za 885 kn!!!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ma koliko godina imali 14.veljače je dan rezerviran za sve zaljubljene!!! Širom svijeta ovoga dana slavi se ljubav, baš je to pravo vrijeme da iznenadite Vašu voljenu osobu i krenete na romantično putovanje! Iskoristite posebnu ponudu koju je za Vaš posebni dan osmislio Camping park Polidor****! Ponuda vrijedi 10.02.- 20.02.2017. za do 6 osoba!

Ponuda uključuje: Polidor - Mobilne Kućice i Glamping prekrasna ponuda za Valentinovo - 3 dana/2 noćenja u bajkovitoj Istri za do 6 osoba i samo 885 kn!

PAKET UKLJUČUJE: 2 noćenja u novim mobilnim kućicama + poklon dobrodošlice (pjenušac + čokolada), osobe do 12 godina uključene u cijenu, neograničeno korištenje sanitarija, neograničeno korištenje dječje igraonice i igraonice za odrasle, neograničeno korištenje fitnessa, besplatni Internet wi-fi, BESPLATNI NAJAM BICIKALA.

Vinska degustacija za dvoje u vinariji Damjanić uključena u cijenu!

Svim Kupcima Crnog jajeta omogućena je masaža uz nadoplatu i uz čak 50% popusta!

Obavezne nadoplate na recepciji: - Turistička taksa za odrasle 1,00 € po osobi na dan, za mlade ispod 17,99 se plaća 50%, a za djecu do 11,99 je besplatna. - Završno čišćenje mobilne kućice koje iznosi 30,00 € cca 210 kn 


Smještaj u najnovijim mobilnim kućicama, koje su moderno dizajnirane, mogu ugostiti do 6 odraslih osoba te sadrže: 

potpuno opremljenu kuhinju, 

sobu s bračnim krevetom, 

2 kupaonice, 

Klima uređaj, 

Sat TV.

Sam prostor kampa smješten je na povoljnoj lokaciji i nudi miran i opuštajući smještaj, daleko od gradske vreve i ubrzanog života. U zagrljaju prirodne hladovine i svježeg zraka uz večernje lagane povjetarce, nudi najpovoljniju atmosferu za odmaknuti misli od svakodnevnih obveza.

Polidor Camping Park ****

Mobilne Kućice

Polidor je mali obiteljski kamp s 4 zvjezdice smješten kraj Bijele uvale, u neposrednoj blizini mjestašca Funtana, u Istri, Hrvatska. 

Otvoren je tijekom cijele godine i može primiti do 300 osoba. Moderno opremljena plaža s beach barom udaljena je samo 800 metara, a gostima do nje nude besplatan prijevoz električnim autićem. 

Gostima je na raspolaganju i besplatan Wifi. 

Kućni ljubimci su dobrodošli.


Na prostoru kampa, uz same parcele, nalaze se recepcija, restoran, prostorija za zajedničko druženje, kupaonice i višenamjenska zgrada sa sanitarnim čvorom.


Mobilne kućice

Predstavljamo Vam Polidorovih „19 čuda“, odnosno 19 novih mobilnih kućica.

To su najnoviji modeli na tržištu, inovativno dizajnirane sa suvremenim interijerima, te potpuno opremljene kako biste se u njima osjećali kao kod kuće.

Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina sa Polidorom!

ODMAH po kupnji kupona obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona ili minimalno 48 sati ranije na tel +385 52 219 495, uz KOD i ID kupona.

Kupon je potrebno ponijeti sa sobom u hotel!