Crno Jaje i Farus Travel vode Vas na karneval!!! Budi dio najvećeg karnevala u Rijeci ili Opatiji! 3 dana/2 noći za dvoje u prekrasnim apartmanima u Voloskom iznad Opatije za samo 479 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite karneval u Opatiji uz brojna događanja. Karneval "peto godišnje doba" tradicionalan je oblik zabave,opuštanja i reagiranja na život.Omogućuje očuvanje tradicije, a osim toga i stvaranje tradicije kroz nove doživljaje,nove maske i nova vremena. Čekamo Vas u maškaranoj Opatiji. Kuponi se mogu spajati, sve do 04.03.2017.!

Ponuda uključuje: Farus Travel - budi dio najvećeg karnevala u Rijeci ili Opatiji - 3 dana/2 noći za dvoje u Opatiji za samo 479 kn!

Cijena uključuje: 3 dana/2 noćenja za dvoje u prekrasnim Apartmanima u Opatiji, Volosko, boravišna pristojba uključena u cijenu, mogućnost nadoplate za više osoba. 

Objekt u kojem se nalaze apartmani smješten je u srcu Voloskog, predivnog mjestašca pokraj Opatije. 

U blizini ima mnogo šuma, prirodnih ljepota poput Šetališta Karmen Sylve, famozne šetnice Lungo Mare koja se proteže od Voloskog do Lovrana, Parka prirode Učka.

Autohtono ribarsko mjesto starih zbijenih kuća s dva svjetionika prvi se puta spominje 1543. godine ali je neupitno starije.

Na samo jedan kilometar od centra Opatije možete osjetiti neponovljiv primorski doživljaj. 

U pitoresknoj lučici "mandraću" vise ribarske mreže, a u brojnim izvanrednim ribljim restoranima često se predvečer čuje klapska pjesma.

Preporuka za ručak i večeru je restoran In Bocca Lupo-Volosko koji se nlazi u blizini objekta.

Dolazak nakon 14 sati, odlazak do 11 sati.

Prije kupnje kupona potvrda slobodnog termina sa Farusom!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda termina na br.tel.: +385 91 565 18 49 ili +385 95 900 92 81 ili e-mail: farus_travel@yahoo.com, uz KOD i ID kupona po primitku.