Romantična veljača u Velom Lošinju u Vitality hotelu Punta 4*! 2 polupansiona, korištenje grijanih bazena, bogata ponuda korištenja sauni, Fitness & Health programi, sve za 2 osobe za 1199 kuna!

65 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u bogatom paketu Vitality hotela Punta na ljekovitom otoku Lošinju! Korištenje grijanog bazena, saune, te Fitness & Health programi aktivnosti, samo su neki od bogatih sadržaja koji vas očekuju kupnjom ove ponude!

Ponuda uključuje: 


3 dana uz 2 polupansiona (bogati buffet doručak i večera) u standard sobi na morsku stranu (upgrade u suite ovisno o raspoloživosti), sve za 2 osobe.


Dodatne pogodnosti: 50% na sve beauty usluge, 50 % popusta na Individualne FItness usluge u Vitality Zoni hotela; 50 % popusta na Nutricionističko savjetovanje u Vitality Zoni hotela) 

Dodatno preporučamo: posebno osmišljen meni za romantičnu večeru ili ručak u a la carte restoranu Veli Žal. Za sve detalje obratite se direktno na recepciju hotela.

U CIJENU UKLJUČENO:
- Unutarnji bazen s grijanom morskom vodom, podvodnim hydro i zračnim masažama i whirlpool
- Korištenje ogrtača, wellness papuče tijekom boravka
- Besplatan parking na otvorenom
- WI-FI internet

Sauna zona:
Finska sauna - suha sauna do 95°C
Bio sauna - suha sauna do 80°C s 30% vlage
2x parna sauna
Infracrvena sauna (unutar Beauty zone)
Hidro masažni bazen
4 masažna tuša
Relax zona
Kutak za osvježenje s voćem
Outdoor relax s pogledom na more


Fitness & Health programi aktivnosti (6 aktivnosti dnevno): 
Grupne vježbe iz sustava Les Mills koje su osmislili vodeći stručnjaci iz područja sporta, fitnesa, medicine i plesa. Koncipirane su tako da vas pokrenu, motiviraju i daju rezultate. Stalne promjene vježbi i stalan razvoj novih oblika vježbanja daju vježbama Les Mills potrebnu dozu dinamike i zabave.


Izabrali smo 3 programa koji pokrivaju različite pristupe i ukuse:

BODYBALANCE - vuče porijeklo iz tai chija, pilatesa i joge. Set vježbi osim što jača cijelo tijelo i povećava fleksibilnost, smiruje um te fokusira i opušta cijelo tijelo (45 min).
CXWORX - program orijentiran mišićima trupa koji su vitalan sastojak jakog tijela. Jak trup vas čini boljima u svemu što radite, od svakodnevnog života do omiljenih sportova (30 min).
BODYPUMP - lijepa i snažna tijela ne dobivaju se rođenjem, ona se moraju izgraditi. Bodypump oblikuje, jača i definira vaše tijelo. Osnovno su sredstvo vježbanja utezi uz mnogo ponavljanja. Vrlo brzo osjećat ćete se jačima nego što ste ikad bili (45 min).
·         Grupne vježbe disanja - uključuju ciljanje vježbe relaksacije, snage i disanja (25 min)
·         Aqua Gym - grupne vježbe u bazenu (25 min)
·         Hiking, walk & stretch, nordic walking - na stazama u neposrednoj blizini Vitality hotela Punta (45 min)
·         Bogati buffet doručak i večera. Specijaliteti: nacionalni i otočni specijaliteti, vegetarijanska i veganska prehrana, integralna, makrobiotička prehrana, jela bez glutena, jela posebno pripremljena za alergičare (uz prethodnu najavu)
·         Čajevi nakon tretmana u Vitality zoni


Dodatno preporučamo - posebno kreirane masaže i tretmane za dvoje po promotivnim cijenama u Wellnessu hotela Vitality Punta - za detalje se javiti direktno na wellness recepciju u hotelu.

CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na 051 661 111.