Suha, lomljiva i oštećena kosa više nije problem! Mi Vam donosimo fenomenalno brzo i jednostavno rješenje!!! Nahranite svoju kosu u Salonu Natural u Rijeci za samo 89 kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mislite da nemamo čarobni štapić? Varate se! :) Rješenje za suhu i kemijski oštećenu kosu sa kojom ne možete vladati i kontrolirati je ipak postoji i to već nakon prvog nanošenja! Scrollaj dolje za više....;) Kupon vrijedi isključivo do 28.03.2017.!

Ponuda uključuje: Suha, lomljiva i oštećena kosa više nije problem! Nahranite svoju kosu u Salonu Natural u Rijeci za samo 89 kn!


Usluga uključuje: 

6 u 1 tretmani za obnovu suhe i oštećene kose, 

1 x buster za obnovu kose, 

1 x njegujući šampon sa mliječnim proteinima za rast kose, 

1x masaža vlasišta, 

1 x maska za kompletnu regeneraciju kose, 

1 x frizura, 

1 x šišanje. 

Nadoplata za kosu ispod ramena 30 kn u salonu! 

Ponuda uključuje: 1 dolazak

ODMAH po primitku kupona, obavezna rezervacija 2 dana ranije na tel: 091 300 16 45, uz KUPON u privitku maila po primitku istog.

Kupon je potrebno ponijeti sa sobom u salon!


RADNO VRIJEME:

PON, SRI 8-15h

UTO, ČET, PET 13-20h

SUB 8-13h


Brigom o kosi na neki način govorimo o sebi. Odlazak frizeru iziskuje vremena i novaca, ali nemojte riskirati i uzimati stvari u svoje ruke. Dođite, prepustite nam se i opustite, odvojite malo vremena za sebe, zaslužili ste. Trudit ćemo se opravdati Vaše povrjerenje. Suradnja sa vodećim firmama i edukatorima iz naše struke čini temelj našeg poslovanja. Frizerska industrija se brzo mijenja svaka sezona donosi nove stiliove i boje.


Želimo li biti u trendu moramo se educirati, prvo mi a zatim  i Vi naši klijenti. Uz takav pristup i komunikaciju dolazimo do krajnjeg uspjeha: "zadovoljstva Vas - naših klijenata".

 

Čarobnjak za kosu?


Mislite da nemamo čarobni štapić?

Varate se.

Rješenje za suhu i kemijski oštećenu kosu sa kojom ne možete vladati i kontrolirati je?

Ipak postoji i to već nakon prvog nanošenja.

Novitet u profesionalnoj liniji za kosu "Milk shake": Proteinske ampule za reintegraciju suhe i kemijski oštećene kose.Daju svilenkast i mekan izgled.

Kao što se trudimo koristiti većinu preparata,boja tako i linija za stayling tvrtke Emsibeth Osmo, Macadamia došla je na red i linija Milk shake koja kao i većina ovih prethodno nabrojanih sadrži prirodne sastojke npr. Muru muru maslac, kokosovo ulje, kokosov maslac, arganovo ulje, shea maslac, pčelinji vosak....

Smatramo da nam je od prirode besplatno poklonjeno korištenje njenih plodova i proizvoda.

Tretman sa ampulama za reintegraciju nije skup tretman i traje samo 15 min.

Znamo da tj.uvjereni smo da ćete nakon samo prvog tretmana biti oduševljeni isto kao i mi. ;)

Za sve informacije nas slobodno nazovite na naš br.  091 300 1645.