PodržimoNaše

Romantično Valentinovo u dalmatinskom Novigradu! 2 noćenja sa doručkom i romantičnom valentinovskom večerom, korištenje sauna, bicikala u Aparthotelu Castrum Novum za 2 osobe i za samo 599kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u danu zaljubljenih uz romantičan i veličanstven pogled, vrhunska jela i osvježavajuća pića na hotelskim terasama! Neka dalmatinski Novigrad bude Vaša baza i mjesto na kojem ćete započeti brojna nezaboravna iskustva! Kupon vrijedi u terminu 10.-12.02.2017.!

Ponuda uključuje: provedite nezaboravno Valentinovo - 3 dana/2 noćenja sa doručkom i romantičnom večerom u Aparthotelu Castrum Novum, u Novigradu Dalmatinskom za samo 599 kn!


U cijenu uključeno: 

3 dana/2 noćenja sa doručkom + Večera za Valentinovo u 2 slijeda, sauna za dvije osobe, besplatan parking, besplatan WiFi, besplatno korištenje bicikala za samo 599 kn.


Pogledajte našu ponudu i za 1 noćenje ;)

Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina sa Partnerom! ODMAH nakon kupnje kupona, potrebno je rezervirati željeni termin na tel. +385 23 375309, mob. +385 98 313424 ili e-mail: info@castrumnovum.com, uz KOD i ID kupona.

  

Hotel Castrum Novum je smješten na veličanstvenom položaju, svega nekoliko metara od Novigradskog mora. Uživajte u veličanstvenom pogledu, vrhunskim jelima i osvježavajućim pićima na hotelskim terasama! Neka bude Vaša baza i mjesto na kojem ćete započeti brojna nezaboravna iskustva!

Hotel ima 27 apartmana sa jednom ili dvije spavaće sobe, malom kuhinjom, tušem, klima –  uređajem, električnim štednjakom, hladnjakom, posuđem i priborom za jelo, SAT TV-om, telefonom, bežžičnim internetom. 

U hotelskom restoranu možžete užživati u specijalitetima vrhunskih kuhara

ili možžete užživati u ispijanju kave na terasi. 

Hotel Vam omogućuje i privatan parking, bicikle, kajake, ležžaljke i suncobrane. Također možžete unajmiti dva jeepa, minibus ili gliser.


O MJESTU 

Novigrad je malo ribarsko mjesto, ali to ne znači da će Vam biti dosadno. Vi ste u centru aktivnosti, ljepota je u tome što možžete sami odabrati aktivnosti! Mi vam nudimo opuštajuću atmosferu, ali ako žželite više od toga možžete se prijaviti na aktivnosti koje mi organiziramo. Sa četiri nacionalna parka koja se nalaze bližže od 1 sat vožžnje od hotela možžete se pripremiti na uzbudljivu avanturu.

PJEŠAČENJE  i BICIKLIZAM – Upoznajte malo bolje okolicu Novigrada obilazeći mnogobrojne pješačke i biciklističke staze! Uređena staza će Vas povesti iz Novigrada do Pridrage, nakon čega skreće prema Paljuvu, nakon kojeg vodi natrag prema Novigradu! Za one koji žžele improvizirati postoje brojni putevi i ceste pogodni za hodanje, odnosno vožžnju!

POSJET TVRĐAVI – Na vrhu brda iznad Novigrada smjestila se Fortica, na čijem položžaju se u vrijeme brončanog doba nalazilo liburnsko naselje. Tvrđava je obnovljenja početkom 13. stoljeća od strane knezova Kurjakovića, i tada je po njoj Novigrad dobio današnje ime! Do tvrđave vode dva uređena puta, stare stepenice poznate pod imenom Uz depožit, i cesta koja vodi do samog podnožžja tvrđave.

POSJET MUZEJU – Zavičajni muzej u Novigradu se nalazi u zgradi nekadašnje crkve Porođenja Blažžene Djevice Marije i Gospe Ružarske. Zgrada je od 1900. do 1974. imala funkciju pučke škole. U suradnji Općine Novigrad, Ministarstva kulture i Konzervatorskog odjela iz Zadra, obnova zgrade je započela 1998. godine, a završena je 2004. godine, i od onda u je u njoj smješten muzej u kojem možžete dobiti uvid u minula vremena žživota u Novigradu.

POSJET CRKVI SVETE KATARINE – Krbavski knez Butko Kurjaković je dao sagraditi crkvu 1394. godine, u sklopu koje je bio i samostan. Pretpostavlja se da je na mjestu današnje crkve bila crkva svetog Pavla s benediktinskim samostanom koji su porušeni 976. godine.