Gastro Valentinovo u srcu Hrvatskog zagorja! 3 fantastična menija na odabir za nezaboravnu večeru u Hotelu Trakošćan 4* za 120kn/osobi! Dođi, kušaj i zaljubi se u božanstvenu rapsodiju okusa...

28 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz večeru dolazi 1 ČAŠA Muškatnog pjenušca! Iskoristivost kupona je isključivo u periodu: 14.02.17.! Prije kupnje kupona odaberite željeni meni!

Ponuda uključuje:  Valentinovska večera u Hotelu Trakošćan 4* - 3 menija na odabir za 1 osobu.



Prije kupnje kupona odaberite:

MENI 1 VALENTINOVO

Baršunasta juha od rajčice

File punjen kaduljom i pršutom u umaku od crnog vina

Pureći cordon blue punjen špinatom i mozzarellom

Kroketi, okruglice od sira,povrće na maslacu

Salata

Savijača od višanja s preljevom od vanilije

Čaša šampanjca


MENI 2 VALENTINOVO

Krem juha od povrća

Popečci od rajčica

Punjene tikvice

Odrezak od špinata

Kroketi,okruglice od sira,povrće na maslacu

Salata

Kolač Čarobno jutro

Čaša šampanjca



MENI 3 VALENTINOVO

Habsburška juha

Smuđ u Šampanjcu

Rolice soma u kukuruznom brašnu

Zeleni rižoto

Prženi krumpirići

Povrće Julienne

Salata

Trakošćanska kremšnita


Uz večeru dolazi 1 ČAŠA Muškatnog pjenušca!

Iskoristivost kupona je isključivo u periodu: 14.02.17.

        

Uživajte kao što je nekad plemstvo te guštajte u vrhunskoj klopi u luksuznom hotelu u blizini Dvorca Trakošćan! Ljubazno osoblje koje će Vas sigurno razmaziti!

Hotel Trakošćan**** raspolaže sa 126 moderno opremljenih soba i 2 luksuzna apartmana koja Vam pružaju vrhunsku uslugu smještaja i široku ponudu sadržaja.

Restorani

Dva hotelska restorana, a la carte restoran „Arx Thacorum“, pansionski restoran “Drašković”, te  izdvojeni restoran u podnožju samog dvorca, sa ukupno 400 sjedećih mjesta u zatvorenom prostoru i 300 mjesta na otvorenim terasama, nude razne delicije, a posebnost ovog kraja su tradicionalna zagorska jela.

Dvorac Trakošćan

Nekad rezidencijalni Dvorac Trakošćan (lat. „arx Thacorum”) koji je generacijama bio u vlasništvu plemenitaške obitelji Drašković, okružen romantičnim perivojem i jezerom, danas je eminentni muzejski prostor bogat povijesnim sadržajima, te posjeduje jednu od najvećih zbirki oružja na ovim prostorima!

Cijeli kompleks dvorca posjeti godišnje preko 200.000 ljudi što ga stavlja na prvo mjesto u Hrvatskoj, te također među najposjećenije dvorce-muzeje u cijeloj regiji.

Dvorac Trakošćan, jezero i Hotel Trakošćan okružuje zaštićena park šuma bogata biljnim i životinjskim svijetom, što ostavlja brojne mogućnosti za  edukativno-rekreativne sadržaje u okruženju.

Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina sa Hotelom Trakošćan! ODMAH nakon kupnje kupona obavezno rezervirajte termin dolaska direktno s hotelom na tel. +385 (0)42 440-800 ili e- mail: recepcija@hotel-trakoscan.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.