[ČILIPI] Zima u srcu slikovitih Čilipa! Opustite se uz 2 noćenja s doručkom za 2 osobe, večeru i piće dobrodošlice u Hotelu Konavle za 690kn! Kupon je iskoristiv u periodu do 30.03.2017.!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nezaboravan odmor u srcu slikovitog mjesta Čilipi! Pozivamo Vas na opuštajući boravak u nezaboravnom okruženju hotela, naše kavane, à la carte restorana s bogatom ponudom domaćih i međunarodnih jela, te uz vinski podrum s uzbudljivim izborom vina! Korištenje dječjeg krevetića i noćenje GRATIS! Kupon vrijedi u periodu do 30.03.2017.!

Ponuda uključuje: Zimski odmor u Hotelu Konavle, Čilipi.

Cijena uključuje: 2 noćenja s doručkom za 2 osobe uz večeru i piće dobrodošlice za samo 690kn!

Vrsta sobe: standard dvokrevetna.

Korištenje dječjeg krevetića GRATIS, kao i noćenje.

Nadoplata za polupansion 12 eura, a za puni pansion 20 eura (direktno u hotelu).

U cijenu noćenja nisu uračunati troškovi boravišne pristojbe.

Prije kupnje kupona obavezna predrezervacija i provjera željenog termina na br.tel: +385 2 0441 700

Nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije na mail: info@hotelkonavle.com uz KOD i ID kupona po primitku.

Dobrodošli u Hotel Konavle koji se nalazi se u srcu slikovitog mjesta Čilipi, nedaleko zračne luke Dubrovnik. Pozivamo Vas na opuštajući boravak u nezaboravnom okruženju hotel nudi 15 udobnih soba, kavanu, à la carte restoran s bogatom ponudom domaćih i međunarodnih jela, vinski podrum s uzbudljivim izborom vina te ljeti vanjski bazen za trenutke uživanja uz prekrasne zalaske sunca.


STANDARD DVOKREVETNA SOBA

Ova soba sadrži minibar, klimatizaciju i prostor za sjedenje.


Sadržaj: Klimatizacija, stol, sjedeći prostor, grijanje, ormar, držač za robu, kada, sušilo za kosu, kozmetika za higijenu, WC, kupaonica, kada ili tuš, kupaonica za goste, TV, telefon, radio, satelitski TV programi, flat screen TV, minibar, usluga buđenja ili alarm, ručnici / plahte (dodatna naplata), ručnici.


Besplatan bežični internet (WiFi) je dostupan u svim sobama


Veličina sobe: 22 m²

Veličina kreveta: 2 jednostruka – twin

Restoran Konavle

Ukusan šarm tradicije i modernog čeka na Vas! Uživajte u svim osjetilima uz našu ponudu vrhunskih jela i uzbudljivu vinsku kartu.


Šarm tradicionalnog i modernog na tanjuru i u čaši

Želite li uživati vrhunskim jelima konavoskog kraja i drugim delicijama karakterističnim za ovu regiju, te međunarodnim gastronomskim klasicima, na pravom ste mjestu.

Baš kao i hotel, restoran Konavle ističe se jednostavnom kombinacijom tradicije i modernog, kako u uređenju, tako i u pristupu izboru jela i vina.


À la carte menu i savršen spoj okusa hrane i vina

Svakodnevna ponuda uključuje topla dnevna jela te male zalogaje, različite vrste sendviča, tople napitke i slastice za svačiji ukus.

Uz standardnu ponudu jela, gostima je na raspolaganju à la carte menu za još zahtjevnija nepca. Za maksimalan užitak u svim osjetilima, osoblje restorana rado će Vam pomoći izabrati vina koja se najbolje sljubljuju s jelima.

Vinska karta uključuje pjenušce, vrhunska bijela i crna vina (Pošip, Malvasija, Graševina, Plavac, Dingač i Merlot), iz konavoskih, istarskih i kontinentalnih vinogorja, kao i inozemna vina. Također, možete uživati i u ružičastim, desertnim i stolnim vinima.


Za Vaše posebne, privatne i poslovne trenutke

Naš je restoran i pravo osvježenje ako želite posebno mjesto za održavanje seminara, team buildinga, domjenaka, obiteljskih svečanosti poput krštenja, prve pričesti, krizme i vjenčanja.

Uz sve to, nudimo i mogućnost organiziranja glazbe uživo tako da Vaša gastronomska okupljanja budu za pamćenje.

Vrhunska jela, vina i atmosfera restorana Konavle čekaju na vas – Vi samo dođite gladni i prepustite se uživanju!

Istražite u blizini......


Istražite eno-gastronomski turizam Konavala koji započinje seoskim cestama do lokalnih vinarija. Kada ste ovdje, ne propustite doživjeti duh tradicije i pravi seoski ugođaj na jedinstvenom izletu turističkim vlakom kroz vinograde Konavala.

DUBROVNIK je najpoznatija turistička destinacija u Hrvatskoj i grad fascinantne povijesti, koja dolazi do izražaja već po prvom pogledu na zidine koje okružuju staru gradsku jezgru. 

Dubrovačke gradske zidine nalaze se među jednima od deset najočuvanijih srednjovjekovnih utvrđenja, zbog čega je grad dodan na popis UNESCO-ve Svjetske baštine. Kao grad-država Dubrovačka Republika, postigao je izvanredan stupanj razvoja, poznat po bogatstvu i diplomaciji. 

Osim bogate povijesti i baštine, turistima iz cijelog svijeta tijekom čitave godine, Dubrovnik nudi mnoštvo drugih sadržaja, plaža i aktivnosti, u gradu i okolici.

Iskoristite akciju Croatia Airlinesa, letovi iz Zagreba za Dubrovnik već od 340 kn!