Crno Jaje & Calypso vode Vas 2 dana u čarobnu Budimpeštu! 11.02., 25.02. ili 11.03.2017. uz prijevoz, 1 noćenje s buffet doručkom u hotelu 4* za samo 395 kn/osobi! GARANTIRANI POLASCI!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje odaberite željeni datum polaska: 11.02., 25.02. (RASPRODANO) ili 11.03.2017.! Polazak iz Zagreba u 06:00 sati s autobusnog kolodvora!

Ponuda uključuje: Calypso BUDIMPEŠTA – 2 dana Hotel 4* 3 opcije datuma za samo 395 kn!


Prije kupnje odaberite:

Opcija 1)  11.02.2017. - GARANTIRANI POLAZAK za samo 395 kn  RASPRODANO!!!

Opcija 2)  25.02.2017. - GARANTIRANI POLAZAK za samo 395 kn  RASPRODANO!!!

Opcija 3)  11.03.2017. - GARANTIRANI POLAZAK za samo 395 kn 

 


Vikend putovanje

 

Termini:

1. 11.02.2017.

2. 25.02.2017.

3. 11.03.2017.

GARANTIRANI POLASCI

 

  

PROGRAM PUTOVANJA:

 

1.dan Zagreb - BUDIMPEŠTA

Polazak iz Zagreba u 06:00 sati s autobusnog kolodvora. Ugodna vožnja do Budimpešte uz povremene odmore tijekom puta. Po dolasku odmah krećemo u upoznavanje živahnog gradskog središta, prošetat ćemo ćemo pješačkom zonom poznate Vaci ulice i središtem grada preko glavnog gradskog trga Vörösmarty do poznate tržnice na dnu ulice s bogatom ponudom suvenira, mađarskih vina, rakija i poznate začinske paprike. Nastavljamo poludnevni panoramski razgled peštanskog dijela grada (autobusom i pješice): najljepšeg neogotičkog dragulja, zgrade Parlamenta, impozantne građevine i velika turistička atrakcija koja se nalazi na obali rijeke Dunav - bazilika sv. Stjepana u kojoj se nalaze mumificirani ostaci prvog mađarskog kralja, Stjepana I - nekoliko ulica dalje je najveća sinagoga u Europi - Trg heroja, najveći trg u Budimpešti sagrađen u čast 1000 godina postojanja mađarske države s Milenijskim spomenikom i kip anđela Gabrijela - avenije Andrassy, najljepša gradska ulica s glasovitom Operom - gradski park tj. Varosliget ... Odlazak u hotel i smještaj u sobe, kraći odmor. Navečer preporučujemo jednosatnu vožnju brodom po Dunavom - mađarska prijestolnica je naime jedna od najboljih gradova na svijetu za razgled s rijeke, jer upravo s rijeke ispod mostova imate najbolji pogled na najznačajnije znamenitosti i simbole grada okrenute prema Dunavu (uz doplatu - plaćanje pratitelju na licu mjesta) ... i kako bismo dan završili na "mađarski način" predlažemo zajednički odlazak na večeru u tradicionalnu mađarsku čardu uz folklorni program (uz doplatu - plaćanje pratitelju na licu mjesta). Noćenje.

 

2.dan BUDIMPEŠTA - Zagreb

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme. Odlazak do najviše točke grada - brda Gellért na 235 m/nv sa spomenikom Slobode koji se vidi iz svih dijelova grada i gdje se nalazi Citadela, stara budimska utvrda iz 1851 godine s koje se pruža panoramski pogled na Budimpeštu. Nastavljamo do Budima, dio Unesco-ve svjetske baštine koji obuhvaća oko trećine površine Budimpešte i gdje se nalazi Kraljevska palača, crkva kralja Matije Korvina i Ribarska utvrda s vjerojatno najljepšim pogledom na Budimpeštu i njene mostove (kojih ima čak 8). Po završetku razgleda kraće slobodno vrijeme u povijesnoj jezgri Budima... Oko 14:00 sati polazak prema Zagrebu. Mogući ručak u Kukorica čardi u blizini jezera Balaton. Nastavak putovanja prema Hrvatskoj. Dolazak u kasnim večernjim satima.

 

 

Cijena uključuje:


prijevoz turističkim autobusom prema programu putovanja

1 noćenje s buffet doručkom u hotelu 4* u Budimpešti u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV

razglede prema programu

turističkog pratitelja tijekom cijelog puta

jamčevno osiguranje i troškove organizacije i prodaje

 

Cijena ne uključuje:

 

plovidba Dunavom i razgled Budimpešte s broda 10,00 EUR

večera u tradicionalnoj mađarskoj čardi uz folklorni program 18,00 EUR - uključeno: piće dobrodošlice, Goulásh, glavno jelo (meso s prilogom), desert, 0,5 l vina, mineralna voda

ručak na dan povratka u Kukorica čardi 13,00 EUR - turistički meni / piće se plaća dodatno

sve što nije navedeno kao uključeno

opcionalno putno osiguranje i osiguranje od otkaza

 

Za sve polaske (osim Zagreba) potrebna prethodna pismena najava.

 

Točno vrijeme polaska iz Karlovca (uvjet je minimun 10 putnika), Varaždina i Čakovca bit će definirano 3 dana prije polaska.

 

Redoslijed obilaska, kao i vremena su informativna i podložna promjenama prema procjeni pratitelja putovanja na licu mjesta.

 

Doplate (plaćanje u agenciji):

 

doplata za jednokrevetnu sobu 150,00 kn (obavezna doplata kad putuje samo 1 osoba)

doplata za polazak iz Karlovca 80,00 kn, dok su polasci iz Varaždina i Čakovca bez doplate

 

Nadoplata za odabir sjedala u autobusu (nije obavezna):

 

1. za posebno sjedalo u autobusu:

 

1. red - sj 3,4 100,00 kn

2. red - sj 5,6,7,8 100,00 kn

sjedala iza 2. vrata 100,00 kn

 

2. za dodatno prazno sjedalo u autobusu 200,00 kn (nudimo vam veći komfor kako biste sjedili sami)