[POŽEGA] Provedite prekrasno Valentinovo na seoskom gospodarstvu! 2 dana/1 noćenje sa doručkom i bogata večera na seoskom domaćinstvu Zlatni Lug 3* uz tamburice za dvoje i samo 549 kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U srcu Zlatne doline koja je vjekovima očuvala tradiciju i dušu jedinstvenih slavonskih sela smještenih u beskrajnim ravnicama, podno vinograda i pogleda prema gustim slavonskim šumama, na seoskom domaćinstvu Zlatni Lug otvorena su vrata za nesvakidašnje gostoprimstvo koje će vam pružiti odmor od svakodnevice i užurbanog života. Kupon vrijedi u periodu 11.-12.02.2017.!

Ponuda uključuje: Zlatni Lug - Požega - provedite prekrasno Valentinovo na gospodarstvu - 2 dana /1 noćenje sa doručkom i bogata večera uz tamburice za dvoje i samo 549 kn!

Cijena uključuje: 

2 dana/1 noćenje sa doručkom, 

bogata večeru za Valentinovo u 3 slijeda koja uključuje:

Juha goveđa domaća sa rezancima, 

mesna plata sa 5 vrsta mesa i 3 vrste priloga, 

mješana salata, 

desert - slatko iznenađenje + tamburaški sastav Bisernice. 

U srcu Zlatne doline koja je vjekovima očuvala tradiciju i dušu jedinstvenih slavonskih sela smještenih u beskrajnim ravnicama, podno vinograda i pogleda prema gustim slavonskim šumama, na seoskom domaćinstvu Zlatni Lug otvorena su vrata za nesvakidašnje gostoprimstvo koje će vam pružiti odmor od svakodnevice i užurbanog života.


Restoran

KRČMA

Prostor restorana nastao je preuređenjem stare slavonske štale, sačuvavši time svoju prepoznatljivost elementima starih greda, ciglenih podova i izvornog životinjskog korita. Godinama brižno prikupljana zbirka starina unosi dušu cijelom prostoru te vas upoznaje sa skrivenim čarima života na selu.

Organizacija

PROSLAVA I MANIFESTACIJA

Slavonska kuća pruža cjelokupnu ugostiteljsku uslugu za sve manifestacije… Od vjenčanja, rođendana, zaruka, godišnjica mature, raznih proslava sve do poslovnih sastanaka. Prilagođavamo se vašim željama i potrebama.


Smještaj

Prenoćište kategorizirano s tri zvjezdice vrlo je ugodno za boravak i odmor, kako u ljetnim tako i u zimskim mjesecima. Može se iznajmiti po osobi ili cijela kuća za duži boravak, vikend ili noćenje. Na raspolaganju imamo 21 sobu u koje možemo smjestiti 49 osoba.


U samom dvorištu osigurana su parkirališna mjesta. Na raspolaganju vam je i udoban zajednički prostor za doručak i druženja. Nakon ugodno provedene noći, ujutro vas očekuje pansionski ili bogati slavonski doručak, ovisno o dogovoru.

Nadoplata za djecu: djeca do 7 godina besplatno, od 7 do 12 godina 50% popusta. 

Kućni ljubimci dozvoljeni uz nadoplatu i najavu od 70kn/noć.

Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina sa Partnerom!

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona na 098/472-483 uz KOD i ID kupona. 

Kupon je potrebno ponijeti sa sobom prilikom dolaska!