Najslađe putovanje!!! Crno Jaje i Smart Travel vode Vas u Radovljicu na čokofest i čaroban Bled 22.04.2017. uz prijevoz, licenciranog pratitelja, razglede prema programu za samo 149 kn!

19 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite biser Slovenije, jezero Bled, smješten u podnožju Julijskih Alpi. Zasladite se ukusnim čokoladama u Radovljici na Festivalu čokolade i sudjelujte u izradi tradicionalnih licitara. Okupljanje grupe na autobusnom kolodovoru Zagreb (peroni 502 - 507) u 06.45h! GARANTIRANO!!!

Ponuda uključuje: Smart Travel - Radovljica čokofest i Bled 22.04.2017. za samo 149 kn! GARANTIRANO!!!


PROGRAM PUTOVANJA:

Okupljanje grupe na autobusnom kolodovoru Zagreb (peroni 502 - 507) u 06.45h. Nakon upoznavanja sa pratiteljem putovanja, polazak u 07.00h prema BLEDU. Vožnja kroz Sloveniju uz kraća zaustavljanja, prema potrebi grupe. Dolazak u Bled, biser slovenskih Alpi, koji okružuju visoki planinski vrhunci i dodatno doprinose mističnosti i ljepote jezera. 

Slijedi slobodno vrijeme za šetnju uz samo jezero i mogućnost vožnje tradicionalnim čamcem po jezeru do BLEDSKOG OTOKA i posjeta baroknoj CRKVI SV. MARIJE na otoku s odlično sačuvanim freskama i prilikom da posjetitelji zazvone za sreću i ispunjenje želja (uz doplatu na licu mjesta)! 

Nakon opuštanja uz kavu  kolač, nastavljamo našu vožnju prema RADOVLJICI, čiji je STARI GRAD jedan od najbolje očuvanih gradskih struktura u Sloveniji, s kućama koje datiraju iz 15. i 16. stoljeća. Ovaj šarmantni  grad će Vas definitivno očarati svojim položajem, s raznolikom saučuvanom arhitekturom, ali i muzejim i galerijama, kao i drugim atrakcijama. Svaki kutak ovog gradića odiše poviješću, i priča zanimljive priče iz prošlosti. 

Ujedno, Radovljica je poznata i po FESTIVAL U ČOKOLADE na kojem svoje proizvode predstavljaju proizvođači čokolade iz Slovenije, kao i oni iz inozemstva! Svi čokoladni proizvodi se mogu degustirati, a one koji Vam se najviše svide svojim ukusom možete i kupiti te ponijeti kao suvenir. 


Radovljica je poznata i po dugoj tradiciji izrade MEDENJAKA i LICITARSKIH SRCA, a mi svakako predlažemo sudjelovanje u zajedničkoj prezentaciji i radionici (uz doplatu).  Zašto ne biste izradili suvenir i oduševili svoje ukućane originalnim poklonom?  Slobodno vrijeme za vlastite programe. Nakon opuštanja uz kavu, degustacije čokolade i sudjelovanja u radionicama, okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme, te polazak prema Zagrebu. Dolazak na mjesto dolaska je predviđen u kasnim večernjim satima.

POLAZAK: 22.04.2017.


CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom visoke turističke kategorije, licenciranog pratitelja, sve razglede prema programu te troškove jamčevine, organizacije i prodaje, PDV


CIJENA NE UKLJUČUJE: ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, vožnju brodom po jezeru, fakultativne sadržaje, karte javnog prijevoza, troškove osobnih narudžbi, sve ne navedene troškove, skretanje s rute, putno osiguranje


DOPLATE:

- Vožnja po Bledu: 14,00 €

- Ulaznica za Stari grad Bled: 10,00 €

- Radionica Licitara: 10,00 € (prijava u agenciji, minimalno 20 prijavljenih)