SVOJIM VOLJENIMA POKLONITE ANĐELA! Pripremite voljenoj osobi predivan poklon uz Anđela Osjećaja po izboru otisnutog na pločici ili u okviru, već od 29 kn! Dostava je moguća za cijelu Hrvatsku!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

MOGUĆE PREUZIMANJE na adresi: Arena centar, Ulica V. Vukova 6, 10020 Zagreb (štand ispred Interspara) svaki dan od 10 - 19 h uz prethodnu najavu dan ranije na tel 095/88 33 000. Kupon se može iskoristiti do 28.02.2017.


Ponuda uključuje: Butiga -Anđeli Osjećaja - predivan poklon za one koje volite 


Prije kupnje odaberite između 2 opcije:

Opcija 1) pločica veličine 14x10 cm sa anđelom po izboru za samo 29 kn! Anđela kojeg želite na pločici izaberite na linku ovdje.

Opcija 2) Slika u okviru je veličine A4 sa anđelom po izboru za samo 59 kn! Anđela u okviru izaberite na linku ovdje.


Cijena uključuje: pločicu ili sliku sa okvirom i anđelom po izboru. 


ADRESA: Preuzimanje -  Arena centar, Ulica V. Vukova 6, 10020 Zagreb (štand ispred Interspara) svaki dan od 10 - 19 h uz prethodnu najavu dan ranije  na tel 095/88 33 000.

Kupon vrijedi za jedan proizvod.

Dostava je moguća za cijelu Hrvatsku i naplaćuje se cca 25 kn !

Dostava će se izvršiti u roku par dana (3-5 dana) do krajnjeg kupca.

Kupon se može iskoristiti do 28.02.2017.

Za dostavu ODMAH nakon kupnje kupona obavezno je kupon prosljediti sa podacima za dostavu (ime i prezime, adresa i br.tel.), te KOD-om i ID-em sa kupona na mail: shop@butiga.biz

Malo o našim anđelima...

ANĐEO LJUBAVI

Otvara naše srce ka bezuvjetnom davanju i primanju ljubavi, uči nas praštanju i kompromisu te nam daje moć pozitivnog razmišljanja kako bismo mogli odstraniti sve negativno u našim odnosima i dosegnuti visine vječne ljubavi.

ANĐEO MIRA

Donosi unutrašnji mir koji ispunjava naša bića i odražava se na naše odnose i razumijevanje, donosi nam sklad i stabilnost, vodi nas u prostor ljubavi i slobode u kojem nastaju blagostanje i dobro osjećanje.

ANĐEO ZAHVALNOSTI

Unosi u naše živote dah zahvalnosti za sve što posjedujemo, sebe, obitelj, prijatelje, sve nematerijalno i materijalno, za svaki novi dan i novi početak, uzdižući svaki život, bez obzira na pobjede i poraze, na pijedestal sreće zbog samog dara našeg postojanja.

ANĐEO HRABROSTI

Usmjerava nas na pravi put prilikom donošenja životnih odluka te nam daje hrabrost da nesputano kročimo istim, omogućujući nam time da prihvaćamo izazove i promjene koji će upotpuniti naše živote i ispuniti naša bića, eliminirajući sve što nas čini nesretnima i praznima.

ANĐEO PRIJATELJSTVA

Unosi istinske prijatelje u naše živote te nam daje mudrost da ih prepoznamo, prihvatimo, cijenimo i zadržimo. Uči nas toplini, iskrenosti, suosjećanju te nesebičnom davanju i pomaganju drugima.

ANĐEO ZDRAVLJA

Čuva psiho-fizičko zdravlje te bolesnima donosi mir i nadu u oporavak.

ANĐEO MUDROSTI

Nosi želju za usvajanjem i širenjem novih znanja, omogućujući nam time osobni i intelektualni razvoj te donoseći cjelokupni napredak. Daje nam sposobnost učenja iz vlastitih pogrešaka i mudrost da iste ne ponavljamo s ciljem da pravilnim odlukama dođemo do vlastite sreće.

ANĐEO DJECE

Budno prati zaigrano dječje srce, štiteći ga od svakog zla te noseći mu zdravlje, sreću, mir, topli dom i blagostanje kako bi sretno i bezbrižno rastao i napredovao te izašao na pravi životni put.