Smjestite se u blizini Tuheljskih Toplica u Kući za odmor EMA i uživajte 3 dana uz 2 noćenja za 2 do 6 osoba za samo 749 kuna i popustu na ulaznice za Tuheljske Toplice!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kuća za odmor EMA *** smjestila se između zelenih brežuljaka Tuheljskog kraja u mjestu Dubrovčan tik do Tuheljskih Toplica!

Ponuda uključuje: 3 dana i 2 noćenja u kući za odmor Ema, sve za 2 do 6 osoba.


  • Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.
  • Boravišna pristojba je uključena u cijenu.
  • Dodatne pogodnosti: besplatan WI-FI; besplatana parking i 30 % popusta na ulaznice za Tuheljske Toplice!

    Kuća za odmor EMA *** smjestila se od Zagreba 40 minuta lagane vožnje, a i Slovenija im nije daleko.

    Kuća je namijenjena za max. 6 osoba, potpuno opremljena, sa natkrivenom terasom i prostranom okućnicom idealna je za obitelji s djecom, kućni ljubimci su dobrodošli uz nadoplatu i prethodni dogovor sa domaćinom.
    Za odmor i opuštanje u blizini su bazeni, wellness&spa centar Terme Tuhelj, stari bazeni na izvoru (sa ljekovitim blatom), te restoran Dvorac Mihanović. Za aktivan odmor tu su pješačke i biciklističke staze, dvorci i kulturne znamenitosti Hrvatskoga Zagorja. Poslije uživanja na svježem zraku, počastite se dobrom kapljicom okolnih vinogradara...



    PROSTOR

    Prizemlje kuće je otvoreni prostor u kojem dominira dnevni boravak sa kaminom na drva, potpuno opremljena kuhinja sa blagovaonicom i kupaonica. Ispred kuće je velika natkrivena terasa sa stolom i klupama, te zidani roštilj sa priborom.


    Na katu se nalaze dvije spavaće sobe sa bračnim ležajevima koje imaju izlaz na balkon i jedna mala soba sa dva pojedinačna ležaja.
    Pristupačan prilaz uz kuću, 3 parkirna mjesta.
    Površina kuće 80 kvadrata (40 m2 prizemlje+40m2 kat), natkrivena terasa 25 kvadrata.



    Za Vašu uživanciju na raspolaganju Vam je cijela kuća sa prostranom okućnicom, posteljina, ručnici, kuhinjske i kupaonske potrepštine, besplatan Wifi, klima, grijanje, kamin na drva.



    Obavezno provjeriti raspoloživost kuće prije kupnje na mail ema.kucazaodmor@gmail.com ili na mobitel 091 5383 451, uz KOD i ID kupona po primitku kupona.