Svaki kupac ponude u ovoj akciji ostvaruje fenomenalan popust na vježbanje u termo kapsuli za samo 50 kn!!! Kuponi su iskoristivi do 22.04.2017.! Ponuda vrijedi za muškarce i žene!

Ponuda uključuje: U DVA MJESECA DO NOVE FIGURE! Uz Body Creator do zdravlja, ljepote i vitkosti! Body creator Ivanić Grad vam donosi 26 vrhunskih tretmana mršavljenja za samo 599 kn!


Cijena uključuje: 

12 x vježbanje u termo kapsulama, 

12 x detoksikacija u spa saunama, 

2 x elektrostimulacija kritičnog dijela tijela, 

Analiza tijela i prehrambeno savjetovanje GRATIS!


Termo kapsula


Pomoću aktivnih, ciljanih vježbi u Termo kapsuli, postižemo odlične rezultate u gubitku težine i centimetara na najkritičnijim zonama na tijelu! 

Konstantna temperatura od 37 C u Termo kapsuli koja omogućuje u samo 25 minuta vježbanja potrošiti 1500 kCal, što je 3-4 puta više masnoće nego uobičajenom tjelovježbom.

Elektrostimulacija

Elektrostimulacija mišića je terapija kojom se ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te reducira celulit. Elektrostimulatori mišića funkcioniraju preko elektroda postavljenih na tijelo, koji inducirajući strujne impulse stimuliraju mišićnu reakciju, kontrakciju ili vibraciju. Stimulatori mogu stvarati specifične kontrakcije za različite rezultate, kao što su: uklanjanje masnoća, mršavljenje, uklanjanje celulita, ras t- povećanje mišićne mase, relaksaciju, eliminaciju toksina, itd. Elektrostimulacija je posebno učinkovita metoda za uklanjanje masnih jastučića na najkritičnijim dijelovima tijela kao što su trbuh,bedra i stražnjica. Koristi se kao samostalna, ali i kao dodatna terapija, koja ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te zaista u vrlo kratkom vremenu primjećujemo pozitivne promjene na koži i mišićnom tonusu - vrlo brzo reducira celulit.


Učinci elektrostimulacije: smanjuje opseg na kritičnim dijelovima tijela, stimulirajući prokrvljenost i povećavajući trošenje masnoća, oblikuje mišićnu strukturu i učvršćuje tkivo čime se smanjuje nataložena masnoća, poboljšava tonus i smanjuje oštećenja kože (strije), poboljšava elastičnost kože, djeluje sustavno na cijelo tijelo, pospješujući izlučivanje suvišnih otpadnih tvari iz organizma, čime ubrzava detoksikaciju tijela, zato se celulit vidljivo smanjuje.



Svaki kupac ponude u ovoj akciji ostvaruje fenomenalan popust na vježbanje u termo kapsuli za samo 50 kn!!! 

Ponuda vrijedi za muškarce i žene!

ODMAH po primitku kupona obavezna rezervacija termina na br.tel.: 01 2881 801, 3 dana ranije uz KOD i ID kupona.