HRVATSKO ZAGORJE - kraljevski menu u Restoranu Dvorac Gjalski! Uživajte uz 2 zagorska menija na izbor u pravom dvorcu preuređenom u autohtonom barkonom stilu... sve za 2 osobe i samo 199 kn!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Predstavljamo Vam ponudu Hotela Restorana Dvorca Gjalski, smještenog u samom srcu Hrvatskog zagorja, točnije u Zabočkim Gredicama. U mirnom, pitomom i opuštajućem okruženju zagorskih brega uživajte u našoj gastro i ugostiteljskoj ponudi. Kupon se može iskoristiti do 10.03.2017.!

Ponuda uključuje: HOTEL DVORAC GJALSKI - tradicionalna zagorska gurmanska priča u 3 slijeda sa čašom vina Festiva za samo 199 kn! 


Prije kupnje odaberite između 2 opcije ručka/večere:

Opcija 1) ručak ili večera u 3 slijeda: zagorska juha, zagorski štrukli sa vrhnjem, pečeni domaći picek s mlincima + 2 čaše vina Kutjevo za 199 kn!

Opcija 2) ručak ili večera u 3 slijeda: sir z vrhnjem, juha od štrukli, punjeni svinjski odrezak sa sirom i špekom + domaći krumpir + 2 čaše vina Kutjevo za 199 kn!

Kupon se može iskoristiti svaki dan iza 13 h do 21h. 

Kupon vrijedi za 2 osobe.

Svaka osoba može kupiti 5 kupona za sebe i neograničeno na poklon! 

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija dan ranije na  br.tel:  049 201 100, uz KOD i ID kupona po primitku.

Hotel Restoran Dvorca Gjalski

Predstavljamo Vam ponudu Hotela Restorana Dvorca Gjalski, smještenog u samom srcu Hrvatskog zagorja, točnije u Zabočkim Gredicama. U mirnom, pitomom i opuštajućem okruženju zagorskih brega uživajte u našoj gastro i ugostiteljskoj ponudi. Dvorac Gjalski je iz temelja renoviran s interijerom uređenim u baroknom stilu, te je nakon mnogo godina nanovo zasjao punim sjajem. U prizemlju dvorca smješten je restoran i vanjska terasa koja može primiti do 150 gostiju.

Restoran

Ponuda jela restorana oslikava specifično podneblje i temelji se na autohtonim namirnicama kao što su buče, kukuruz, heljda i sir. No, način na koji ih pripremamo ipak prati moderne gastronomske trendove. Od bogate ponude mesnih specijaliteta – bilo sa žara, ili tradicionalno, zagorski, ispod peke ili s ražnja – do raskošnih delicija od povrća i originalno spravljenih slastica, svaki obrok u našem restoranu predstavlja jedinstven gastro doživljaj.

Hrvatsko Zagorje

Hrvatsko Zagorje bogato je povijesnom ostavštinom, te ima čak 54 Dvoraca i Kurija razbacanih po bregima Zagorja, a svjedoče o vremenu između 13. i 20. stoljeća. Hotel Dvorac Gjalski jedini je dvorac u Hrvatskom Zagorju koji nudi gastronomsku ponudu i hotelski smještaj. Dvorac Gjalski bio poznat kao prava zagorska plemenitaška kurija, mjesto na kojem je rođen i umro Ksaver Šandor Gjalski. Danas je to prekrasno zdanje u kojem se spretno isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ono domaće, lokalno. Dvorac Gjalski je iz temelja renoviran, s interijerom uređenim u baroknom stilu, te je nakon mnogo godina nanovo zasjao punim sjajem.