[Najprodavanija ponuda ikad!] Figurellin PUSH UP program - SIGURNO SMRŠAVITE uz čak 48 tretmana i 85% popusta za samo 1790 kn! Karticama na rate! Akcija samo jednom godišnje!!!

740 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

ZAGREB/RIJEKA/ZADAR. Prije kupnje kupona odaberite GRAD po želji! 48 efikasnih Figurella tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela uz 85% popusta za samo - 1790 kn. Karticama na rate!!!

Samo jednom godišnje Figurella i Crno Jaje imaju ovakvu vrhunsku akciju!!!

Ponuda uključuje: PUSH UP program trajne vitkosti - godišnja akcija centra Figurella i CrnogJaja.

Prije nego pritisnete KUPI odaberite željeni grad: Zagreb , Zadar ili Rijeku!

Figurellin PUSH UP program trajne vitkosti uključuje 48 tretmana: 

20 tretmana vježbanja u termofiziološkom ambijentu, 

20 suhih ozonskih kupki, 

5 Beauty tretmana za tijelo i (sa Icoone aparatom u Zagrebu i Zadru te LPG aparatom u Rijeci), 

3 tretmana pomlađivanja lica, 

50 % popusta na TEST INTOLERANCIJE, analizu figure i savjete nutricionista o zdravoj prehrani! 


Figurella je u potpunosti prirodna metoda mršavljenja, osmišljena i usavršena proučavanjem ženskog tijela. Ova originalana metoda prilagođava se zahtjevima modernih žena kako bi povratile željenu formu i istinsku ljepotu. 

Sa datumom 07.02.2017. zbog velikog interesa i prodaje, prvi slobodni termini su krajem travnja.

Figurella Vam nudi mršavljenje i oblikovanje onih dijelova tijela koji su za tebe kritični: trbuh, struk, bedra, bokovi i stražnjica. 

Međutim svaka od nas je jedinstvena, posebna i neponovljiva. Zato Vas samo personalizirana metoda dovodi do ozbiljnih i trajnih rezultat! Darujte svoje povjerenje Figurelli i Vaša silueta će u kratkom vremenu izgledati vitko i harmonično, a Vaše tijelo mršavije i čvršće.

Na tretmane se dolazi redovito 1- 2x tjedno. TEST INTOLERANCIJE uključuje dijagnostiku intolerancije na hranu aparatom "EAV GOLD" koju provodi nutricionist. Obuhvaća: Testiranje općeg stanja organizma i funkcija organskih sustava.

Kod svakog dolaska tretmani se kombiniraju: jedan tretman vježbanja u termofiziološkom ambijentu i tretman suhom ozonskom kupkom.

Vrijeme trajanja  tretmana kod svakog zakazanog dolaska je individualno!

TEST INTOLERANCIJE uključuje dijagnostiku intolerancije na hranu aparatom "EAV GOLD" koju provodi nutricionist. Obuhvaća: Testiranje općeg stanja organizma i funkcija organskih sustava.


Radno vrijeme: 

ZAGREB: ponedjeljak, srijeda i četvrtak 11-20, utorak i petak 9-18.; 

RIJEKA: ponedjeljak, srijeda 8-17, utorak i četvrtak 12-20, petak 8-16.;

ZADAR: ponedjeljak, srijeda, petak 8-16, utorak i četvrtak 12-20.

Termini tretmana se zakazuju prema raspoloživosti.

FIGURELLA, VAŠ SAVEZNIK DO ZDRAVLJA, LJEPOTE I VITKOSTI

Trideset godina tradicije u svijetu i tisuće žena koje su postigle dugotrajno zadovoljstvo u najkraćim crtama opisuje metodu Figurella. U svojim specijaliziranim medicinskim centrima kroz individualni pristup i stručno osoblje nudi pomoć kod mršavljenja i oblikovanja tijela uz pismeno jamstvo uspjeha. 

Figurella je u potpunosti prirodna metoda mršavljenja, osmišljenja i usavršena proučavanjem ženskog tijela koje odgovara zahtjevima modernih žena da vrate željenu fizičku formu i istinsku ljepotu, onu koja proizlazi iz vitkog tijela u formi te iz pravilnog načina prehrane. Figurella nudi mršavljenje ponajviše onih djelova tijela koji su za ženu kritični: trbuh, struk, bedra, bokovi. Međutim svaka od nas je jedinstvena, posebna i neponovljiva, zato samo personalizirana metoda dovodi do trajnih rezultata. 

Krenimo od činjenice da uz svakodnevne obaveze moramo  pronaći malo vremena samo za sebe. Uz dobro uloženo vrijeme, stalnu i umjerenu fizičku aktivnost te pažljivu prehranu, postati ćeš ljepša i zdravija. 


Poklonivši povjerenje Figurellinom stručnom timu Vaš preobražaj započinje i završava u pet koraka:

1. Besplatna analiza Figure na kojoj će profesionalna asistentica ocjeniti trenutno stanje tkiva i mišića, te zajedno sa Vašim željama odrediti centimetre i kilograme koje želiš izgubiti uz pisanu garaniciju na rezultat. 

2. Ciljana fizička aktivnost koja se odvija u posebno patentiranom ležaju Figurella uz nadzor osobne asistentice. Skupine mišića se pokreću blagim i postepenim pokretima, a u kratkom vremenu ćete postići optimalan rezultat. Sama fizička aktivnost se provodi u ležećem položaju čime se rasterećuje kralježnica i zglobovi,  upravo zbog toga je idealna za sve dobne skupine. Unutrašnjost ležaja stvara i održava stalnu temperaturu od 36,8C, koja odgovara temperaturi ljudskog tijela. Time je omogućen dobar rad mišića koji potiče lipolizu te odstranjuje masne naslage na kritičnim dijelovima tijela (bedra, bokovi, trbuh, struk). Poznato je da tkivo u kojem su nakupljene masnoće hladnije, budući da je manje prokrvljeno kapilarama. Uzroci tome su su povezani sa načinom življenja, osobnom patologijom vezanom uz vene, ali i genetikom zbog koje su neke od nas predodređene na celulit, ali ne zauvijek. 

3. Terapija aktivnim kisikom (ili ozonom) je najbolja prirodna pripomoć za cirkulaciju. Ovaj vrijedni prirodni saveznik potiče aktiviranje mikrocirkulacije kože i potkožnog tkiva koje se odvija u smjeru od površine kože prema potkožnom tkivu gdje se stvaraju „salaste“ naslage. Aktivni kisik pomaže pri razgradnji molekula masnoće i odstranjivanju masnih i celulitnih naslaga, a koži omogućuje „da udahne“ dovoljnu količinu kisika. Koža tako postaje blistava i svilena, a tkivo kompaktnije, glađe i čvršće. 

Rezultat? Eliminacija celulita, trajno meka i sjajna koža, na dodir baršunasta.

4. Pravilna i uravnotežena prehrana uz test intolerancije na hranu. Figurella Vam ne propisuje dijetu, već Vas uči kako se pravilno hraniti. Zdravlje se odražava za stolom, stoga je već od malih nogu potrebno usvajati pravila zdrave prehrane. Za razliku od više- manje učinkovitih i pravilnih dijeta koje vrlo često samo prate trendove današnjice, važno je shvatiti da jedino umjereni režim prehrane, onaj koji uzima u obzir potrebe pojedinca, može dati željeni rezultat kada govorimo o zdravlju i vitkoj liniji. Takav način prehrane donijeti će niz dobrih rezultata koji će se odraditi na osobu u cijelosti, kako na njeno fizičko stanje tako i na psihičko stanje. Upravo zato Figurella ti preporuča Test intolerancije na hranu uz pomoć kojeg ćete upoznati svoje tijelo, a Figurellini nutricionisti će Vam izraditi personalizirani plan prehrane. Uz pomoć testa intolerancije na hranu ubrzati će se sam proces mršavljenja i poboljšati svoje zdravstveno stanje. 

Ponekad zbog nepravilne prehrane dođe do „začepljenja“ organizma, a to se događa kada se javi intolerancija na hranu. Intolerancija na hranu je zakašnjela patološka reakcija na hranu, piće i aditive u hrani. Nastaje uslijed nedostatka specifičnih kemijskih tvari ili enzima potrebnih za probavu hrane. Simptomi intolerancije su individualni i javljaju se par sati do dva dana nakon konzumacije hrane ili pića. Možemo ih podijeliti na dermatološke, gastrointestinalne, respiratorne, neurološke i psihološke. 

Dosadašnja iskustva pokazala su veliko zadovoljstvo naših klijentica koje su promijenivši izbor namirnica, postigle jako dobre rezultate u mršavljenju i gubljenju centimetara te eliminaciji celulita. Novim načinom prehrane i metodom Figurella svoj način življenja su pomakle na jednu višu razinu, na bolje, a to je stil za kojim svi težimo.

5. Icoone ili LPG cellu – M6 anticelulitni ili antiageing tretmani savršeno upotpunjuju metodu Figurella i daju ti blistave rezultate. Ova patentirana tehnologija je jedina na svijetu koja pri svakom dodiru sa kožom vrši više od tisuću stimulacija na kvadratnom decimetru tijela čime se stimulira izmjena stanične i izvanstanične tekućine što stimulira lipolizu sa izuzetnim rezultatima. Osim toga omogućuje preoblikovanje i stvara sklad tijela, potiče obnovu kolagena, te vraća prirodni tonus koži. Osim na tijelu preporučaju se i antiageing tretmani lica uz pomoć kojih se smanjuju jako izražene bore, reaktivira se elastin te se potiče  obnova prirodnog kolagena koji vraća sjaj i tonus koži.


ICOONE - ROĐENJE MIKROALVEOLARNE LJEPOTE


Patentirana tehnologija ICOONE je jedina na svijetu koja pri svakom dodiru sa kožom vrši 1180 mikrostimulacija na svaki kvadratni decimetar tijela. Nova metoda mikroalveolarne stimulacije omogućava  kontinuirano djelovanje na strukturu masnih stanica i izvanstanične mreže što omogučava revolucionalno rješenje u tretmanu za smanjenje celulita i lokaliziranih masnoća. Icoone tehnologija se primjenjuje u tretmanima lica i tijela, a  rezultati su vidljivi već nakon prvih tretmana. 

LPG Cellu M6

Lpg cellu m6 uspješno djeluje na jačanje mikrocirkulacije kože i potkožnog tkiva čime se eliminira celulit, potiče se obnova kolagena i vraća tonus vezivnom tkivu  poboljšavajući tako cjelokupni izgled kože. Osim što djeluje na eliminaciju celuluta LPG Cellu M6 pruža i anti-ageing tretman lica. Djeluje tako da potiče obnovu prirodnog kolagena i vraća tonus vezivnom tkivu lica, a rezultat je svjež i mladolikiji izgled.

Iznad svega Figurella je jedan pravi ženski svijet gdje se susreću samo žene,očekuje Vas prijateljski, opušteni i vedar ambijent gdje svi imaju isti problem: kako se riješiti suvišnih kilograma, učvrstiti tkivo i poboljšati zdravlje. Dakle, ne samo „smršaviti“ već urediti život tako da postignete istinsku formu i potaknete svoju vitalnost. 

Figurella poštuje Vaše vrijeme koje je, složiti ćemo se, izuzetno važno svima nama. Dovoljno je odvojiti dva sata tjedno za umjerenu fizičku aktivnost kako biste razbili jednoličnost svakodnevnog sjedenja u uredu. Zahvaljujući umjerenom vježbanju izgubiti ćete suvišne jastučiće baš tamo gdje je potrebno i vratiti elastičnost mišićima i tkivu, poboljšati cirkulaciju, a time i tonus kože. I na kraju nemojte zanemariti dobro raspoloženje koje doprinosi odličnom psihofizičkom stanju općenito. Tih nekoliko sati je tako malo u odnosu na promjene koje te čekaju, a to je kvalitetniji i zdraviji život. 

Vrlo je važno reći da ćete  u Figurelli smršaviti bez gladovanja, učvrstiti svoje tijelo i oblikovati mišiće te vratiti osjećaj zadovoljstva u svome tijelu. 

Uz promjenu životnog stila trajni rezultati su zagarantirani, zato posjetite Figurellu i budite i Vi jedna od tisuće zadovoljnih članica Figurella kluba. 


Nakon kupnje kupona, potrebno se javiti u centar Figurella radi dogovora oko analize tijela i prvog dolaska, na slijedeće brojeve telefona i lokaciju:

 Adresa i kontakt telefon usluge: 

Zagreb - Petrinjska 6., tel: 01/4848-592; Tel/Fax: 01/4847-895

Rijeka - Ivana Zajca 7. tel:051/321-433; Tel/fax: 051/321-434,

Zadar - Ul. Postrojbe specijalne policije 15., tel: 023/305-010; Tel/Fax: 023/305-438

Zbog velikog interesa omogućili smo dodatni broj kupona za sva tri grada!