Budi što želiš! Dođi na Riječki karneval! Crno Jaje & Potočki Promet vode Vas na najpoznatiji i svakako najljepši međunarodni karneval - 26.02.17. uz prijevoz za samo 85kn/osobi!

50 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

„Krepat, me ne molat!“ – moto je koji najbolje sažima sve što Riječki karneval predstavlja! Natjecanje u maštovitosti, duhovitosti i originalnosti, vatromet boja i oblika, rezultirat će još jednom paradom stotine alegorijskih kola, tisuća maski i nemjerljivog broja gledatelja iz zemlje i inozemstva....Polazak iz Krapine u 7,00 sati ( parkiralište kod Fine ) i iz Zaboka u 07,30 sati ( stari blok kolodvor ), te iz Zagreba Autobusni kolodvor u 8,30 sati.!

Ponuda uključuje: Karneval u Rijeci 26.02.2017.


Polazak sa perona 504 iz ZG!


Cijena uključuje: vožnju modernim visoko turističkim autobusom, turističkog pratitelja tijekom putovanja, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja, jamčevinu turističkog paket aranžmana, troškove organizacije i realizacije putovanja, pdv.


Program putovanja:


Polazak iz Krapine u 7,00 sati ( parkiralište kod Fine ) i iz Zaboka u 07,30 sati ( stari blok kolodvor ), te iz Zagreba Autobusni kolodvor u 8,30 sati. Vožnja Gorskim kotarom uz kraća zaustavljanja. Dolazak u Rijeku oko 11,00 sati. Slobodno vrijeme možete provesti sudjelujući u povorci s početkom u 12,00 sati ili jednostavno uživajući u velikom broju maski, koje svake godine iznenade svojom domišljatošću.

Finale Riječkog karnevala 2017., kao i svake godine, rezervirano je za Međunarodnu karnevalsku povorku. Ovu spektakularnu povorku čini finalni mimohod svih tradicijskih maski, karnevalskih grupa i alegorijskih kola, a na glavnim riječkim ulicama će uz najkvalitetnije karnevalske grupe iz Hrvatske prodefilirati i mnogobrojne grupe iz inozemstva, na zadovoljstvo građana i njihovih gostiju.

Povratak iz Rijeke u 18,00 sati. Dolazak u Zagreb, Zabok i Krapinu u večernjim satima.


„Krepat, me ne molat!“ – moto je koji najbolje sažima sve što Riječki karneval predstavlja :) 

Natjecanje u maštovitosti, duhovitosti i originalnosti, vatromet boja i oblika, rezultirat će još jednom paradom stotine alegorijskih kola, tisuća maski i nemjerljivog broja gledatelja iz zemlje i inozemstva. Doživljaj je to koji se teško može opisati ili u potpunosti dočarati fotografijama ili televizijskim prijenosom i zato je Korzo najbolje mjesto za biti te nedjelje.