NEVIĐENO!!! HRVATSKA SAHARA&DEVE u Đurđevcu! 2 polupansiona za dvoje u Hotelu Picok 4*, wellness, popusti...za 1190kn! 20kn za odrasle/10kn za djecu ulaznice za posjet devama u Etno selu!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dođite u Đurđevac, posjetite tri simpatične i umiljate deve u Etno selu smještenom odmah uz Hotel Picok i Utvrdu Stari Grad! Svi kupci kupona ostvaruju 10% popusta na cijene usluga SpaBody, SpaBeauty, 10% popusta na cijene hrane u à la carte restoranu Đurđevečka iža! GRATIS usluga za djecu do 7 god. u pratnji roditelja na pomoćnom krevetu ili krevetu s roditeljima! Kupon je iskoristiv do 31.03.17.!

Opustite se u moderno opremljenom Wellness & SPA centru hotela Picok 4*, jedinstvenoj oazi mira i relaksacije usred netaknute podravske prirode. Paket uključuje opuštajuću masažu eteričnim uljem bergamota te korištenje sauna (finska, turska, infracrvena)!

Paket uključuje:


o    2 polupansiona u dvokrevetnoj sobi

o    besplatan internet u sobi i cijelom hotelu

SPA RELAX (finska sauna, parna sauna, infracrvena sauna, jacuzzi)

o   Neograničeno korištenje hotelskog bazena i jacuzzia

o   1 x korištenje parne, finske i infracrvene saune

o   Osvježavajući čajevi i svježe voće u wellness & spa centru


SPA BODY (holističke, energetske, medicinske masaže, rituali)

o   Opuštajuća masaža tijela s eterično ulje jasmina 30 min


AQUA & FITNESS ZONA

o   Neograničeno korištenje fitness teretane

o   Ručnici, ogrtači i papuče u sobi

- 10% popusta na cijene usluga SpaBody,  SpaBeauty koje nisu uključene paket aranžmanom

-10% popusta na cijene hrane u à la carte restoranu Đurđevečka iža

-GRATIS  usluga  za djecu do 7 god. u pratnji roditelja na pomoćnom krevetu ili u krevetu s roditeljima

-50% popusta za djecu od 7-12 g na pomoćnom krevetu, 30% popusta osobi iznad 12 g  na pomoćnom krevetu


Nadoplate:

-doplata za puni pansion 90,00 kn po danu

- jednokratna prijava gosta 5,00 kn

- osiguranje po osobi i danu 2,00 kn

-doplata za kućne ljubimce 70,00 kn po danu, kućni ljubimci do 10 kg težine na UPIT

- ulaznica za posjet devama: 20 kn za odrasle i 10 kn za djecu od 7 god. plaća se u utvrdi Stari grad

Hotel Picok**** smješten je u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline; između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave.

Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelles internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

Dođite u Đurđevac, posjetite tri simpatične i umiljate deve u Etno selu smještenom odmah uz Hotel Picok i Utvrdu Stari Grad! 

Zanimljivo ime hotel je dobio po Legendi o Picokima, događaju iz 16. stoljeća,točnije 1552. god kada se domišljatost i hrabrost Đurđevčana u dugotrajnoj borbi protiv turskog nasilnika Ulama-bega isplatila jer su iz topa na njih ispalili pjetlića, picoka. Dogodilo se to na mjestu Staroga grada, koji je nastao usred močvare na uzvišenom pješčanom humku, baš u blizini hotela koji zrači Podravinom od samoga ulaska. 

Taj događaj živi i danas jer se već 40 godina krajem lipnja uprizoruje u sklopu manifestacije ‘’Picokijada’’, a Đurđevčani već stoljećima nose naziv ‘’Picokima’’.

Crno Jaje preporuča prije kupnje kupone provjeriti raspoloživost željenog termina (predrezervacija) na mail: info@hotel-picok.hr ili telefon: 048 672 200, te potvrdu rezervacije ODMAH po kupnji kupona!