Valentinovo u Krapinskim Toplicama! Paket uživanja za dvoje u hotelu Toplice uz 2 Polupansiona, korištenje bazena i whirpoola, 1h saune, i romantična večera 11.02., sve za samo 1389kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Romantika u srcu Zagorja na termalnim izvorima Krapinskih Toplica u Toplice Hotelu***! Romantična večera očekuje Vas 11.02.2017., a kupon vrijedi isključivo u terminu od 10.02.17. do 15.02.17.!

Ponuda uključuje:

3 dana, 2 polupansiona (buffet doručak i večera), u dvokrevetnoj sobi, 

neograničeno korištenje unutarnjeg bazena Toplice Hotela 3*, 

neograničeno korištenje whirlpool-a, 

korištenje fitness dvorane, 

jedno kupanje u vodenom parku "Aquae Vivae" - preko puta hotela, 

korištenje saune 1 h, 

korištenje kućnih ogrtača, 

poklon dobrodošlice - butelja vina, sve za 2 osobe.


Toplice Hotel*** je smješten u najljepšem dijelu Hrvatskog zagorja, svega 46 km od Zagreba. Sa 221 krevetom pruža ugodan smještaj u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama uz mogućnost korištenja 3. ležaja, kao i 2 apartmana. 

U mnogobrojnim prostorijama Toplice Hotel svojim gostima pruža ugodan i sadržajan boravak.


  • 11.02.17. Romantična večera, noćno kupanje u hotelskom bazenu i D.J. party u Badlovoj kavani (koja se nalazi u sklopu hotela)!

Sadržaji hotela:
131 soba, 2 apartmana
klima uređaj u 18 soba
zatvoreni bazen dimenzija 12,5 m x 7 m
whirlpool
finska sauna (na zahtjev)
fitness dvorana
masaže, tretmani
pansionski restoran
a-la-carte restoran
kavana

Sve sobe hotela imaju vlastite kupaonice, te su opremljene TV- om i telefonom.

Krapinske Toplice su poznato termalno liječilište, u literaturi poznate po ljekovitim hipertermalnim izvorima još od 1772. godine.

Termalnu vodu Krapinskih Toplica karakteriziraju četiri izvora hipertermalne vode temperature 39-41ºC, a kemijski je karakteriziraju kalcij, magnezij i hidrokarbonat.

Voda Krapinskih Toplica ocijenjena je kao 6. najkvalitetnija voda Europe!

Kupališnim kompleksom ponudit će se nekoliko unutarnjih bazena s termalnom vodom, tobogane, bazen s valovima, bazen za ronjenje, olimpijski bazen, velik broj sauna.

U blizini posjetite još i....


Muzej Hušnjakovo

Novi Muzej krapinskih neandertaca slovi kao jedan od najmodernijih i najsofisticiranijih muzeja svijeta. Bogat najnovijim tehnološkim dostignućima uz brojne vizualne, olfaktivne i ine senzacije, donosi nam fascinantan svijet neandertalaca, ali i baca nas u vrijeme samog početka svijeta pa tako posjetitelji mogu uživati u rekonstrukciji kozmičke evolucije i bar na tren osjetiti svu snagu prapočetka.



Dvorac Trakošćan

Dvorac Trakošćan je smješten u sjeverozapadnom dijelu Hrvatskog zagorja između Maclja, Ravne gore i Strahinjčice. Nastao je u 13. stoljeću kao manja utvrda za nadzor puta od Ptuja prema bednjanskoj dolini. Od 1584. pa sve do početka drugog svjetskog rata drži gavlastelinska obitelj Drašković, a svoj današnji izgled dobio je u 19. stoljeću.


Marija Bistrica

Marija Bistrica najpoznatije je hrvatsko svetište i godišnje privlači više od 800.000 hodočasnika iz cijeloga svijeta na molitvu. Mjestom dominira crkva Blažene Djevice Marije koja izaziva strahopoštovanje svojom veličinom, okruženjem i značajem.