Skijanje na Bjelašnici! 2 noćenja uz Polupansion za 599 kn ili 5 noćenja uz Polupansion za samo 1499 kn u Hotelu Seos kraj Sarajeva za 2 osobe, uz besplatan parking i teretanu!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel je idealna lokacija za sve ljubitelje skijanja u blizini poznatog skijališta - Bjelašnica, 20km od centra Sarajeva i Baščaršije! Uživajte u bosanskim specijalitetima i predivnoj prirodi, uz do 50% popusta! Kupon vrijedi do 28.02.'17.!

S obzirom na lokaciju, hotel Seos je idealno mjesto za zimovanje u periodu skijaške sezone na olimpijskim planinama Igmanu i Bjelasnici.  

Igman je udaljen od hotela cca 12 km, a Bjelašnica 18 km. Mnoge bosanske turističke destinacije okružuju hotel Seos, do kojih se može doći za vrlo kratko vrijeme. Vrelo Bosne je udaljeno od hotela 10 km a Baščaršija 20.


Ponuda uključuje: 

Smještaj u hotelu Seos za 2 osobe uz polupansion (doručak, ručak ili večera), boravišna pristojba i osiguranje, teretana, besplatan parking, besplatan Wi-Fi.


Izaberite između ove 2 opcije smještaja:

Opcija 1: 2 polupansiona za 2 osobe.

Opcija 2: 5 polupansiona za 2 osobe.

U sklopu hotela nalazi se restoran s bosanskim jelima, caffe bar, te fitnes klub - teretana koji je besplatan za goste hotela.

Sve su sobe jednostavno namještene, a sadrže ormar, prostor za sjedenje i TV s kabelskim programima. Vlastita kupaonica opremljena je tušem. Na raspolaganju su besplatni WiFi i besplatno parkiralište pokriveno video nadzorom.

Obavezna rezervacija unaprijed putem e-maila: hotelseos@hotelseos.com ili tel: 00387 33 420 505, uz KOD i ID kupona po primitku.

OKRUŽENJE:

SKIJANJE NA IGMANU I BJELAŠNICI

Igman je udaljen od hotela 12 km, a Bjelašnica 18 km, do kojih se lako može doći putevima koji se redovno održavaju i čiste za vrijeme sezone.

Također se mogu organizirati i ski instrukcije kod licenciranih ski instruktora.


Skijalište Babin Do Bjelašnica:

Babin Do je najveće skijalište u Sarajevu smješteno na planini Bjelašnica


Ocijenjeno kao jedno od najboljih skijališta u Europi po pitanju staza, kako za profesionalce tako i za rekreativce, Babin Do predstavlja fokalnu točku za zimske sportove.

   

Babin Do broji 8 ski staza sa 7 pratećih ski liftova koji vas mogu dovesti do vrha planine Bjelašnice na 2067 mnv.

Babin Do pruža cjelodnevne usluge mladim, obiteljima, rekreativcima i profesionalnim sportašima. Roditelji mogu uživati u skijanju znajući da su im djeca adekvatno zbrinuta u Baby Ski Parku učeći svoje prve skijaške lekcije od profesionalnih trenera. 

Veliko Polje, Igman i NORDIJSKO skijanje

je jedno od omiljenih izletišta u Sarajevu tijekom cijele godine. Smješteno u oazi borove šume ovo skijalište je jedna od najboljih lokacija u Srednjoj Europi po pitanju kvalitete zraka. Poznato po nekoliko prirodnih fenomena i endemskih vrsta. 

Ova lokacija je namijenjena za sve discipline nordijskog skijanja koje su se našle na repertoaru XIV Zimskih Olimpijskih Igara 1984

Skijalište Malo Polje , Igman

je smješteno u mirnoj dolini idealnoj za rekreaciju i aktivnosti za djecu i mlade. Ovo je također i lokacija poznatih Sarajevskih 70 m i 90 m skakaonica sa amfiteatrom koji se zimi koristi za različita događanja i programe.  Ovo jetradicionalna lokacija ski škola za djecu na kojoj su mnogi građani Sarajeva naučili svoje prve skijaške lekcije. Na Malom Polju se nalaze 4 baby ski lifta. Oni koji nauče bolje skijati i odrasli mogu uživati u dvosjedoj žičari. 


Doplata za djecu do 7 godina iznosi 12,50 KM (50% popusta). 

SKI karte na sljedećem linku.

           Prijevoz do skijališta u jutarnjim satima i povratak za minimalno 4 osobe, 10,00 KM/osobi. 

           Iznajmljivanje ski opreme 15,00 KM.


Turističke destinacije u blizini hotela ''Seos'': 

Vrelo Bosne - udaljeno oko 10 km

Baščaršija - udaljena oko 20 km 

Visočke piramide - udaljene 35 km 

Titovo atomsko sklonište, Konjic - udaljeno oko 30 km 

Bijmbarska pećina - udaljena oko 1,5 h vožnje 

Kanjon rakitnica - udaljeno oko 1 h vožnje 

Vodopad Skakavac - udaljen oko 30 km od hotela ''Seos'' 

Nekropola od 53 stečka u selu Šabići 

Sarajevski ratni tunel - udaljen oko 20 km  

Pećina ''Megara''


Naš FACEBOOK vidite ovdje.