Obiteljski odmor na rijeci Mrežnici! Sjedinite se s prirodom i opustite duh i tijelo u "eco-friendly" apartmanu Jurica uz 2 noćenja za dvoje za nevjerojatnih 559kn! Kupon je iskoristiv do 01.04.'17.!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Sjedinite se s prirodom i opustite duh i tijelo! Ponuda se može iskoristiti svaki dan u tjednu u periodu do 01.04.'17.!

Ponuda uključuje: APARTMAN JURICA, Duga Resa - 2 noćenja za 2 osobe, do 01.04.'17.


Prije kupnje kupona OBAVEZNA provjera raspoloživosti termina na telefon: +385 99 575 6271!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije na telefon: +385 99 575 6271 ili e-mail: magovac.eva@gmail.com, uz KOD i ID kupona po primitku.

Apartman „Jurica“ smješten je u rustikalnoj drvenoj kući okruženoj voćnjakom, cvjetnjakom i vrtom sa sezonskim povrćem (u proljeće/ljeto). Sa terase se pruža pogled na jednu od najljepših hrvatskih rijeka – Mrežnicu. 

Apartman se nalazi u u staroj drvenoj kući 50 m od rijeke Mrežnice, otvoren je cijele godine i ima peć na drva!

Ova predivna rijeka s mnogobrojnim jezerskim proširenjima i slapovima nastaje iz dviju rijeka koje se spajaju u mjestu Sastavci. 

U 64 km dugom toku nalaze se brojna kupališta, najčešće uz slapove i drevne mlinice, a najpoznatije su one u Sastavcima, Generalskom Stolu, Zvečaju, Mihalić Selu, Galović Selu, Brigu i Dugoj Resi. 


Rijeka Mrežnica obiluje slatkovodnim riječnim ribama i rakovima, te izvorima pitke hladne vode. Idealna je za sportski ribolov, rafting i kupanje ljeti. 

Uživajte u vožnji biciklom uz najljepšu rijeku u Hrvatskoj ili se opustite u miru i ribolovu. Provedite dan u prirodi kroz šetnje šumom i skupljanjem ljekovitog bilja, gljiva i šumskih plodova. Ili se uputite u obližnje toplice. Posjetite obližnji multimedijalni centar bajki, te akvarijum jedinstven u Europi.