Svijet putovanja - romantični vikend u Budimpešti! 11.-12.02.17. uz prijevoz, noćenje s buffet doručkom u hotelu 4*, licencirani tur. pratitelj, razgled Budimpešte uz lokalnog vodiča za 399 kn/osobi!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Crno Jaje i Svijet putovanja vode Vas u prelijep "grad na Dunavu"! Polazak iz Zagreba u 06:30 sati s Autobusnog kolodvora! GARANTIRANO!!!

Ponuda uključuje: ROMANTIČNI VIKEND U BUDIMPEŠTI 11.-12.02.2017. za 399 kn! GARANTIRANO!!!


PROGRAM PUTOVANJA:                                  

1. dan ZAGREB – BUDIMPEŠTA

Polazak iz Zagreba u 06:30 sati s Autobusnog kolodvora. Ugodna vožnja kroz Mađarsku uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Po dolasku u Budimpeštu panoramski razgled grada autobusom i pješke: brda GELLÉRT sa spomenikom Slobode gdje se nalazi Citadela, stara budimska utvrda s koje se za vedrog vremena pruža prekrasan pogled na Budim, Peštu, Dunav i sve njegove mostove. Vožnju nastavljamo do BUDIM-a gdje se nalazi: Kraljevska palača, crkva sv. Matijaša i Ribarska tvrđava pa se preko Lančanog mosta spuštamo u PEŠTU: zgrada Parlamenta– bazilika sv. Stjepana – najveća sinagoga u Europi – Trg heroja– avenija Andrassy, najljepša gradska ulica s glasovitom Operom ... Odlazak u hotel i smještaj u sobe, kraći odmor. U 17:00 sati predviđena je romantična ( fakultativna) vožnja brodom uz večeru po Dunavu tijekom koje ćete uživati u panoramskom pogledu na grad... (doplata – plaćanje pratitelju na licu mjesta).  Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan BUDIMPEŠTA – SZENTENDRE – ZAGREB      

Doručak i odjava iz hotela. Slobodno vrijeme do 14:00 sati kada krećemo prema 20 km udaljenom baroknom gradiću Szentendre, koji je sa svojim šarenim kućama, uskim ulicama i brojnim muzejima najposjećenija turistička destinacija na Dunavu. Po dolasku kraći razgled i slobodno vrijeme za ručak i šetnju ; preporučujemo da posjetite Muzej marcipana(uz doplatu – plaćanje pratitelju na licu mjesta), u okviru kojeg se nalazi i radionica i gdje ćete vidjeti prava mala umjetnička djela napravljena od marcipana. Planiran povratak oko 17:00 sati, očekivani dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.


Cijena uključuje:

PRIJEVOZ AUTOBUSOM prema program putovanja

SMJEŠTAJ u hotelu 4* na bazi noćenja s buffet doručkom u 1/2 sobi

licenciranog TURISTIČKOG PRATITELJA tijekom putovanja

RAZGLED BUDIMPEŠTE u pratnji LOKALNOG VODIČA

troškove organizacije i prodaje izleta

               

Cijena ne uključuje:

Sve ulaznice za objekte od interesa uz doplatu

Vožnja brodom po Dunavu uz čašu pjenušca – 12 € (min.prijavljenih 30 pax)

Ulaznica za muzej marcipana – 3 €

Doplata za ručak na dan povratka – (cca 15 €)

Paket putnog osiguranja / preporuka – 60 kn

Sve što izrijekom nije navedeno u rubrici „Cijena aranžmana uključuje“