Zima u Beogradu!!! Uživajte u Beogradu i ugodnom smještaju u centru grada u Aparthotelu Wake Up, uz 3 dana/2 noćenja za dvoje u sobama ili studio apartmanu, već od 385 kuna!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Novootvoreni Aparthotel Wake Up smjestio se u samom centru Beograda, u glavnoj party zoni i najstarijem dijelu grada u blizini svih glavnih atrakcija kao što su Kalemegdan, Knez Mihajlova i Trg Republike! Kupon vrijedi do30.04.2017.!

Ponuda uključuje: Aparthotel Wake up - Beograd - 3 dana/2 noćenja + rakija dobrodošlice - sobe i apartmani u centru Beograda na samo 150 m od Beton hale, Beograda na vodi i ludog provoda u najboljim klubovima ispod Brankovog mosta već od 385 kn!


Prije kupnje kupona odaberite:

Opcija 1) soba u apart hotelu - 3 dana/2 noćenja za dvoje za samo 385 kn!

Opcija 2) studio apartman -  3 dana/2 noći za dvoje za samo 539 kn!


Novi, moderan te smješten u centru Beograda, Aparthotel Wake Up pruža sve udobnosti koje su Vam potrebne. Naš cilj je da se osjećate kao kod kuće, uz opuštenu atmosferu i ljubazno osoblje. 

Aparthotel Wake Up je nov smještaj u Beogradu namijenjen putnicima svih potreba i želja - turistima, poslovnim klijentima i onima koji dolaze u privatnu posjetu. 


Moderno opremljeni apartmani, studio i sobe bit će Vaš najbolji izbor za lijep odmor i provod u Beogradu, ali i polazna točka za velike poslovne uspjehe. 


Nudimo Vam miran i udoban smještaj, siguran parking ukoliko dolazite automobilom ili pickup sa aerodroma ako putujete avionom. 

Hotel je smješten pored dolaznog perona Glavne autobusne stanice i 300 metara od Glavne željezničke stanice. 


Naša ulica Kraljevića Marka se nalazi u srcu Savamale - centra društvenog, umjetničkog i zabavnog života Beograda. Popularni splavovi sa "žurkama" do jutra su na 15 minuta pješice kao i Shopping centar Ušće, Trg Republike i Beogradska tvrđava na 10 minuta, a rezidencijski dio grada i Bulevar Kralja Aleksandra i manje od 10 minuta. 


Ako ste pak hedonista, Skadarlija sa muzikom "koja dušu liječi" na 15 minuta pješice od hotela bit će vaša baza do samog jutra i vrhunca Beogradskog noćnog života koji se dugo pamti.

   

Naš moto je čuvena izreka Marka Twaina da dajemo svakom danu šansu da bude najbolji dan našeg života i trudimo se da vas učinimo sretnim i zadovoljnim. Dobro nam došli, čekamo vas!



ODMAH po primitku kupona, obavezna rezervacija na email: aparthotelwakeup@gmail.com; Viber/WhatsApp +38163325345 ili recepcija: +381112180317. Kupon je potrebno ponijeti sa sobom prilikom dolaska u hotel!