PodržimoNaše

[BIH] Nezaboravno skijanje na Vlašiću! Augusto travel i Crno Jaje vode Vas na 3 dana skijanja na Vlašiću sa prijevozom, 2 noćenja s doručkom za 699kn/osobi! Polasci iz Zadra, Šibenika i Dugopolja!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi kupci kupona ostvaruju 50 % popusta za najam ski opreme! Prije kupnje izaberite datum! Ponuda se može iskoristiti isključivo za odabrani datum od 10.02.-24.02.2017. Požurite na skijanje po super povoljnoj cijeni!!!

PONUDA UKLJUČUJE: Augusto travel - 3 dana skijanja na Vlašiću sa prijevozom i doručkom za samo 699kn! 


Prije kupnje izaberite željeni datum:

Opcija 1 - 10.-12.02.2017.

Opcija 2 - 17.-19.02.2017. 

Opcija 3 - 24.-26.02.2017.


SKIJANJE NA VLAŠIĆU


WinterSport Vlašić smješten je uz baby ski lift i u samom je središtu Sportsko rekreacijskog centra na Babanovcu. Oni koji su smješteni u WinterSportu Vlašić u središtu su svih događaja a do svih ski liftova idete na skijama. Smještajni objekt posjeduje vlastiti ski rental, opremljen kompletnom ski opremom za sve uzraste. Za one koji uživaju u nekonvencionalnim sportovima osigurali smo snowboarde i motorne sanke što sa vašim avanturističkim duhom nudi nezaboravnu snježnu avanturu.

 

Vrsta smještaja:

1.Superiror apartman (do max. 7 osoba): Spavaća soba(4 kreveta), dnevni boravak (1 krevet i udobna garnitura koja se razvlači u krevet za dvije osobe) blagavaona sa kuhinjom, kupatilo (TWC i fen) i pojedini su sa balkonom.(mogućnost još jednog pomoćnog ležaja).

2.Apartman(do max. 4 osobe): Spavaća soba(2 kreveta), dnevni boravak (garnitura koja se razvlači u krevet za dvije osobe)sa blagovaonom i kuhinjom, kupatilo (TWC i fen) i pojedini su sa balkonom. (mogućnost još jednog pomoćnog ležaja).

3.Studio apartman (3 osobe i 4 osobe): Spavaća soba sa 3 ili 4 kreveta sa mini kuhinjom i blagovaonskim stolom, kupatilo (TWC i fen) i balkon sa pogledom na baby ski lift.

4.Dvokrevetne sobe : Sobe sa odvojenim krevetima (mogućnost spajanja) sa kupatilom (TWC i fen ) i pojedine imaju balkon.


Cijena uključuje: Prijevoz autobusom, 2x noćenje u apartmanima i dvokrevetnim sobama, doručak, pratitelj, boravišna pristojba.


Cijena ski pasa je 27,00 km (cca. 108 kn).

Vremena polazaka su: Zadar  06:30h, Šibenik  07:30h, Dugopolje 09:15h.

Dodatne pogodnosti: 50 % popusta za najam ski opreme

Nadplata za ski pass na licu mjesta!

Nadoplata za transfer Split-Dugopolje je 70kn/osobi! 

Dodatak za jednokrevetnu sobu: 150,00 kn.

Odbitak za djecu do 12 god.: 150,00 kn.


Nakon kupnje kupona obavezno se javiti sa kuponom (KOD, ID po primitku) na mail: info@augusto-travel.com, sa mjestom polaska i brojem osoba radi potvrda smještaja.