[ZADAR - APARTMANI 4*] Luxury Accommodation Success ****, pored Zadra donosi ponudu za 2 osobe već od 449 kuna! 2 noćenja u apartmanima za 2 ili 4 osobe i besplatni najam bicikla i kayaka!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite ovaj kupon za luksuzan odmor u luksuznim apartmanima s 4 zvjezdice u Kožinu, pored Zadra! Zaboravite na sve svoje brige, uz miris mora, mirnoću obližnje šume, bicikliranje...!

Izaberite između 2 ponude:


Ponuda 1 uključuje: Luxury Accommodation Success, Kožino kraj Zadra - 3 dana, 2 noćenja s doručkom u 4* studio apartmanu s terasom i pogledom na more + besplatan WIFI + besplatan parking + besplatni bicikli i kayak, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: Luxury Accommodation Success, Kožino kraj Zadra - 3 dana, 2 noćenja s doručkom u 4* jednosobnom apartmanu s terasom i pogledom na more + besplatan WIFI + besplatan parking + besplatni bicikli i kayak, sve za 2 do 4 osobe.

Gosti rezervacijom kupona ostvaruju 15% popusta na obroke u restoranu Gušti u gradu Zadru.

Svaki apartman ima: 

klimatizirani dnevni boravak sa satelitskom LCD TV i bežični internet priključak; kutna sjedeća garnitura; prostor za ručanje; potpuno opremljena moderna kuhinja sa mikrovalnom pećnicom, perilicom posuđa (osim studio apartmana), hladnjakom, štednjakom i pećnicom; spavaća soba sa velikim bračnim krevetom; luksuzno opremljena kupaonica sa tušem ili kadom i perilicom rublja (osim studio apartmana); prostrana terasa sa panoramskim pogledom.


Prostor za ručanje za šest osoba; potpuno opremljena moderna kuhinja sa mikrovalnom pećnicom, perilicom posuđa, tosterom, velikim hladnjakom, štednjakom i pećnicom; spavaća soba sa velikim bračnim krevetom; 

luksuzno opremljena kupaonica sa hidromasažnim tušem ili jacuzzijem i perilicom rublja; 

prostrana terasa sa panoramskim pogledom.

Apartmani Success**** imaju 12 luksuznih apartmana za 2+3 osobe te 4 studio apartmana za 2+1 osobu.

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom isključivo telefonom na 023 283 060 ili 099  284 9559 ili e-mailom info@success.com.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.

O ZADRU

Zadar je šarmantni primorski grad u kojem je pomiješana preko 3000 godina stara bogata baština s modernim gradom 21 stoljeća. Zadar je idealna destinacija za odmor s brojnim zabavnim i opuštajućim aktivnostima. Svoju privlačnost u velikoj mjeri zahvaljuje poziciji u samom središtu Jadranske obale, u neposrednoj blizini četiri Nacionalna parka: Plitvička jezera, Paklenica, Krka i Kornati. Ništa manje atraktivni nisu ni park prirode Telaščica na Dugom otoku, kanjon rijeke Zrmanje i najveće prirodno jezero u Hrvatskoj – Vransko jezero blizu Biograda. Sva ova mjesta su nadohvat Zadra, jedan do dva sata vožnje autom ili brodom.

Zadru jedinstvene atrakcije su Morske orgulje, jedinstven glazbeni instrument čiji zvuk stvaraju morski valovi te Pozdrav suncu.

Zadarska regija ima nekoliko stotina otoka i otočića. Već uz kopneni dio Zadra je niz otoka koji počinje sa najvećima: Pag, Dugi Otok, Ugljan i Pašman, da bi se nastavio sa manjim: Silba, Molat, Olib, Premuda, Iž, Vrgada i Sestrunj.