[FUNTANA] Odmor u bajkovitoj Istri! 2 ili 5 noćenja u pet friendly ili modernim mobilnim kućicama za do 6 osoba u Polidor Camping Parku 4*, djeca do 12 god.GRATIS boravak, bicikli.. već od 699kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite posebnu ponudu koju je za Vaš posebni dan osmislio Camping park Polidor****! Ponuda vrijedi od 08.02. do 02.04.2017.! Prije kupnje kupona odaberite između 4 željene opcije smještaja: pet friendly ili moderne mobilne kućice!

Ponuda uključuje: Polidor - Mobilne Kućice - prekrasna ponuda za bajkovito  proljeće u Istri  - 3 dana/2 noćenja do 6 osoba uz čokoladu i pjenušac već od 699 kn!


Prije kupnje izaberite jednu od opcija :

Opcija 1) 3 dana/2 noći za do 6 osoba u pet friendly mobilnim kućama za samo 699kn!

Opcija 2) 3 dana/2 noći za do 6 osoba u modernim mobilnim kućama za samo 825kn!

Opcija 3) 6 dana/5 noći za do 6 osoba u pet friendly mobilnim kućama za samo 1859kn!

Opcija 4) 6 dana/5 noći za do 6 osoba u modernim mobilnim kućama za samo 1955kn!


PAKET UKLJUČUJE: 2 noćenja u novim mobilnim kućicama za do 6 osoba (osobe do 12 godina uključene u cijenu), čokolada i pjenušac poklon dobrodošlice, neograničeno korištenje sanitarija, neograničeno korištenje dječje igraonice i igraonice za odrasle, neograničeno korištenje fitnessa, besplatni Internet wi-fi, BESPLATNI NAJAM BICIKALA.

Svim Kupcima Crnog jajeta omogućena je masaža uz nadoplatu i uz čak 50% popusta!

Obavezne nadoplate na recepciji: - Turistička taksa za odrasle 1,00 € po osobi na dan, za mlade ispod 17,99 se plaća 50%, a za djecu do 11,99 je besplatna. - Završno čišćenje mobilne kućice koje iznosi 30,00 € cca 210 kn. 


Smještaj u najnovijim mobilnim kućicama, koje su moderno dizajnirane, mogu ugostiti do 6 odraslih osoba te sadrže: 

potpuno opremljenu kuhinju, 

sobu s bračnim krevetom, 

2 kupaonice, 

Klima uređaj, 

Sat TV.

Sam prostor kampa smješten je na povoljnoj lokaciji i nudi miran i opuštajući smještaj, daleko od gradske vreve i ubrzanog života. U zagrljaju prirodne hladovine i svježeg zraka uz večernje lagane povjetarce, nudi najpovoljniju atmosferu za odmaknuti misli od svakodnevnih obveza.


Polidor Camping Park ****

Mobilne Kućice

Polidor je mali obiteljski kamp s 4 zvjezdice smješten kraj Bijele uvale, u neposrednoj blizini mjestašca Funtana, u Istri, Hrvatska. 

Otvoren je tijekom cijele godine i može primiti do 300 osoba. Moderno opremljena plaža s beach barom udaljena je samo 800 metara, a gostima do nje nude besplatan prijevoz električnim autićem. 

Gostima je na raspolaganju i besplatan Wifi. 

Kućni ljubimci su dobrodošli.


Na prostoru kampa, uz same parcele, nalaze se recepcija, restoran, prostorija za zajedničko druženje, kupaonice i višenamjenska zgrada sa sanitarnim čvorom.


Mobilne kućice

Predstavljamo Vam Polidorovih „19 čuda“, odnosno 19 novih mobilnih kućica.

To su najnoviji modeli na tržištu, inovativno dizajnirane sa suvremenim interijerima, te potpuno opremljene kako biste se u njima osjećali kao kod kuće.

Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina sa Polidorom!

ODMAH po kupnji kupona obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona ili minimalno 48 sati ranije na tel +385 52 219 495, uz KOD i ID kupona.

Kupon je potrebno ponijeti sa sobom u hotel!