Trodnevni paket aranžman za Valentinovo „Ljubav u srcu Slavonije“ u Hotelu Villa Valpovo uz 2 noćenja s doručkom, 1x ručak i 1x romantična večera, sve za 2 osobe za samo 1228kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bogati trodnevni paket aranžman za Valentinovo „Ljubav u srcu Slavonije“ u Hotelu Villa Valpovo! 3 dana/2 noćenja s doručkom, 1x ručak i 1x romantična večera, sve za 2 osobe!

PROGRAM:

Petak 10.02.2017. Check in u hotelu u popodnevnim satima,  smještaj po sobama. Organizirani program „Mala škola tanga“, uz stručno vođenje, večera i ples uz glazbu. Noćenje.

Subota 11.02.2017. 
doručak, od 10:30 šetnja kroz grad Valpovo. Posjet dvorcu Norman Prandau, i perivoju oko dvorca. Legenda o „Snježnoj gospi“ uz stučno vođenje kustosice i obilazak muzeja.  Povratak u hotel u 12:30, učimo kuhati na obali rijeke Karašice, kuhamo čobanac, naše nacionalno jelo. Isti ćemo poslužiti za ručak. Nakon zajedničkog ručka, prof. glume Aleksandra izvesti će „baku Marišku“ iz Triptiha(humoristična monodrama). Na kraju, podjela nagrada i priznanja za sudionike kuhanja prema našem receptu. 
Do 17:00 odmor u hotelskim sobama.  U 17:30 odlazak u grad Belišće, gdje će svim gostima biti poslužena Belišćanska torta u Kazališnoj Kavani. Prilog: recept za belišćansku tortu , tek da Vas upoznamo po kojem receptu ćete istu konzumirati.

Belišćanska torta: 
1 gram brašna
10 grama šećera
100 grama strasti
1000 grama ljubavi.
ž
Paralelno u kavani animacija solo šansonjera, stare i nikada zaboravljene skladbe „za dušu“. Povratak u hotel.  U 20:00 valentinovo, centralni program. Započinje sa večeri ljubavne poezije, koju izvodi prof.  Aleksandra uz akustični vokalno gitaristički duo „Acoustic Junkies“.  Jedinstveni tematski meni za valentinovo, večera u dvoje.  Zabavni sadržaji do kasno u noć. Noćenje. 

Nedjelja 12.02.2017. 
doručak, od 08:00 do 10:00. 
U 10:30 odlazak na Salaš. 

Sadržaj: rekreativno jahanje, konzumacija valpovačke zakuske i ostalih slavonskih izvornih jela. Ručak u ustakljenoj zimskoj terasi , uz kamin, sa iznimnim pogledom – spoj prirode i unutrašnjosti. Romantični ambijent uz vatru iz kamina. Vrijeme ćemo provoditi uz glazbu, kuhano vino i tople napitke. 

Check out iz hotela kasno popodne. 




  • Prijevoz nije uključen u cijenu.

O VILLI VALPOVO

Villa Valpovo je smještena na ulazu u grad Valpovo, na glavnoj cesti, kraj  Karašice,  rijeke opjevane u mnogim poznatim slavonskim pjesmama. Do središta grada Valpova ima 10ak minuta šetnje. Kada ste u centru Valpova, osim što možete upoznati naš ponosni grad, njegove kulturno – povijesne znamenitosti i građevine moderne arhitekture, na dohvat ruke su Vam naše banke, pošta, FINA, Gradsko poglavarstvo, Dom zdravlja,  Župna crkva BZBDM, tržnica, Gradska knjižnica, policijska postaja, željeznički i autobusni kolodvor, te tenisko i nogometno igralište i naš poznati valpovački park sa svojim šetnicama.
Hotel je svečano otvoren 22.08.2003. godine. Prvi je i jedini hotel u gradu Valpovu, a zasnovan je na četrdesetogodišnjoj obiteljskoj tradiciji, oduvijek upamćenoj po bogatoj restoranskoj ponudi. 


Zbog jedinstvenog ambijenta, kvalitetnog smještaja, raznolikosti ponude i sadržaja, kao i tehnološke opremljenosti, hotel je kategoriziran s četiri  zvjezdice.
U hotelu vrednujemo i hrvatske i europske standarde usluga, a jednako tako nudimo i  autohtone hotelijersko-ugostiteljske sadržaje kontinentalnih osobina valpovačkog, slavonskog kraja.  

U objektu postoje sadržaji koji čine djeljivu, ali  zaokruženu cjelinu. U predvorju hotela površine oko 120m² nalazi se recepcija, aperitiv bar – prostor za odmor i opuštanje, i kao poseban ukras hotela, zid sa slikom srednjovjekovnog dvorca Normann – Prandau.

Iz restorana hotela ugodnog ambijenta i pažljivo odabranih detalja ulazi se u ustakljeni zimski vrt, idealan prostor za manje skupove i poslovne susrete i prezentacije. Kuhinju predstavljamo standardnim jelovnikom europskog profila, tradicionalnim jelima našeg slavonskog kraja. Prema zahtjevima gostiju uslužujemo hranu po izboru (sportski menu, vegetarijanski menu itd…)Raspolažemo sa polivalentnom dvoranom kapaciteta oko 300 gostiju koja se po potrebi prilagođava događaju, te se staklenim odvojivim vratima može razdijeliti na 3 odvojene sale. Iz dvorane se izlazi u novi atrij, moderno rješenje s ustakljenim krovom i mostom koji povezuje novi dio hotela s restoranom i barom.​


SOBE

Sobe su iznimno komforne, klimatizirane, sa direktnom telefonskom linijom, internet priključkom, satelitskom televizijom i minibarom. Kupaonice su s kadama i tuš kabinama, te s diskretnim alarmnim sustavom u slučaju nezgode. 

Hotel raspolaže s 34 dvokrevetne sobe s mogučnošću trećeg ležaja i 4 apartmana visoke kvalitete, do kojih se dolazi dizalom, tako da je olakšan pristup osobama s posebnim potrebama. Za goste hotela osigurana su parkirna mjesta, veličine oko 400m².