[OPATIJA - GRAND HOTEL ADRIATIC 4*] 1 ili 2 noćenja s bogatim buffet doručkom i večerom za 2 osobe, u superior sobi Adriatic I 4* + SPA program, već od 739 kuna! Kupon vrijedi do 17.03.'17!

50 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Predah od svakodnevnice potražite uz wellness ponudu Grand Hotela Adriatic! Uživajte u najljepšem spa centru u Opatiji uz brojne pogodnosti! Kuponi se mogu spajati!

Izaberite između 2 ponude smještaja Grand Hotela Adriatic 4*, Opatija:

Ponuda 1 uključuje: 2 dana uz 1 noćenje s bogatim buffet doručkom i večerom, u superior sobi Adriatic I 4* s pogledom park ili morska strana-prema raspoloživosti, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja s bogatim buffet doručkom i večerom, u superior sobi Adriatic I 4* s pogledom park ili morska strana-prema raspoloživosti, sve za 2 osobe.

U cijenu je uključeno: korištenje SPA programa (ovisno o raspoloživosti, te sukladno radnom vremenu): whirpool, finska sauna, turska kupelj, kneipp, aromatizirani tuševi za hlađenje, topla klupa, relaks zona - mediteranski čajevi i košara s voćem; neograničeno korištenje unutarnjeg bazena s toplom morskom vodom (sukladno radnom vremenu); korištenje ležaljki na bazenu (prema raspoloživosti); besplatan pristup wi-fi Internetu u sobi i besplatno korištenje Internet cornera u lobbyiju.

 • Ponuda se može iskoristiti isključivo u terminu do 17.03.17. (sukladno raspoloživosti)
 • Isključeni termini su 10.02.-12.02.17.; 17.02.-19.02.17. i 11.03.-12.03.17.
 • CrnoJaje preporuča provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona na 051 719 010 (ponedjeljak-petak od 8 - 16 h) ili mail-om info@hotel-adriatic.hr.


  Grand Hotel Adriatic u Opatiji, iz kojeg se pruža prekrasan pogled na Kvarnerski zaljev, smješten je u neposrednoj blizini centra grada, iznad nadaleko poznate obalne šetnice Lungomare. 

  Pod  jednim krovom pronađite vrhunski smještaj u sobama, odmor i razonodu u atraktivnom wellnessu, vrhunsku gastronomiju, uspješnu realizaciju zahtjevnih kongresa i sastanaka.

  Adriatic I ****  SUPERIOR sobe s vrhunskim komforom. Klimatizirane sobe , tuš/WC ili kada/WC, SAT TV, kabelska TV, mini bar, sef, sušilo za kosu , izravna telefonska linija i besplatan WI FI internet


  Definitivno najljepši wellness centar u Opatiji... provjerite zašto...

  Tantra Spa & Beauty centar ( 600m2 ), jedan od najljepših u Opatiji, smješten je na 8. katu hotela. Ono što ga čini posebnim je prekrasan pogledna Kvarnerski zaljev i otoke. Uživajući u bazenu s toplom morskom vodom, turskoj kupelji , finskoj sauni, whirpoolima...zalazak sunca postaje neprocjenjiv!

  Ponuda Tantra Spa centra:

  bazen (sa toplom morskom vodom 28 ºC)

  whirlpooli (34ºC i 36ºC)

  topla klupa (36ºC - 40ºC)

  finska sauna

  turska kupelj

  Kneipp

  tuševi za hlađenje, hladna magla sa plavom kromo svjetlošću, tropska kiša sa narančastom kromo svjetlošću i aromom manga

  relaks zona

  terasa za sunčanje

  prostorije za individualne masaže 

  Tantra Beauty centar

  U prizemlju hotela, novouređeni Tantra Beauty centar ( 550m2 ) pruža usluge masaža, rituala te anti-age tretmana.  

  Luksuzno uređene prostorije za masaže i rituale uz vrhunske brendove za njegu lica i tijela ugađati će vašim osjetilima! 


  Što u Opatiji morate vidjeti?

  Fontana - Helios in Selena 

  Fontana je djelo kipara Hansa Rathautskya iz 1889. godine. Nalazi se nasuprot hotela Imperial u neposrednoj blizini crkve Sv. Jakova 

  Djevojka s galebom 

  Djelo kipara Zvonka Cara, postavljena uz more 1956. godine. Postala je je simbol Opatije. 

  Umjetnički paviljon Juraj Matija Šporer 

  Park Angiolina - Park Sv. Jakoba 

  Park je nastao sredinom 19. st., u okolini ville Angioline, čiji je vlasnik, Iginio Scarpe bio veliki ljubitelj prirode. 

  U parku je zasađeno oko 150 biljnih vrsta, od kojih su neke prenesene čak iz Dalekog Istoka, Južne Amerike, Australije i drugih krajeva svijeta. Među mnogim zanimljivim biljkama u parku se nalazi i japanska kamelija (Camellia japonica), koja je s vremenom postala prepoznatljivi simbol Opatije. 

  Crkva Sv. Jakova 

  Izgrađena oko 1420 godine, kao kolonija benediktinaca, ova opatija daje ime cijelome gradu. Od njezinog izvornog oblika ostalo je vrlo malo budući da je do 20. stoljeća doživjela brojne promijene. 

  U njoj se čuva replika reljefa Pieta čuvenog hrvatskog kipara Ivana Meštrovića.  

  Villa Angiolina 

  Do njene izgradnje, 1844. godine, Opatija je bilo osrednje veliko primorsko naselje orijentirano uglavnom prema ribarstvu i pomorstvu. No, dolaskom riječkog patricija Iginija Scarpe i njegovim podizanjem ljetnikovca, Opatija otvara vrata čitavoj srednjoeuropskoj društvenoj kremi, koja se oduševljava lokalnom vegetacijom i klimom te bogatom turističkom ponudom grada.

  Lungomare 

  Obalno šetalište dugo 12 km, nastalo krajem 19. stoljeća što se vremenski poklapa s otvaranjem prvih hotela u Opatiji (hotel Kvarner 1884. g. i hotel Imperial 1885.g.).