Odmor u Sarajevu! 2 noćenja s doručkom uz buffet doručak, dijete do 12 god.u sobi sa 2 odraslih GRATIS, paket pekarskih proizvoda i karte za ROLLER COASTER Sunnyland u Hotelu „Aziza“ 799kn za dvoje!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 3.godine GRATIS! Kuponi se mogu spajati, možete produžiti svoj boravak! Kupon vrijedi do 31.03.2017.! Kupon je potrebno ponijeti sa sobom u hotel!

Ponuda uključuje: Luksuzni adrenalinski vikend u Sarajevu - Hotel Aziza 4* - 3 dana/2 noćenja za dvoje i za samo 799 kn!

Cijena uključuje: 

3 dana/2 noćenja sa bogatim buffet doručkom za dvije osobe, 

Dijete do 12 godina u sobi sa dvoje odraslih GRATIS, 

Piće dobrodošlice, 

Poklon dobrodošlice (SLATKI PAKET SA PROIZVODIMA ), 

KARTE ZA SPUSTANJE ALPINE ROLLER COASTEROM U SUNNYLAND NA TREBEVIĆU, (pogledajte o čemu se radi http://sunnyland.ba/) (broj ulaznica ovisi o broju gostiju u sobi, dakle dvije ili tri ako budu roditelji sa djecom), 

PARKING UZ NAJAVU, 

EARLY CHECK IN & LATE CHECK OUT. 

Nudimo gostoprimstvo i brižnost naše obitelj u prisnoj atmosferi doma, a po visokim standardima svjetskih hotela.

Naši gosti su naši prijatelji, koji se u naš hotel vraćaju kao u svoj dom.


Hotel „Aziza“ se nalazi u srcu starog grada, Baščaršije. Smješten poviše Kovača, kod Vratničke kapije, nudi panoramski pogled na staru čaršiju, a djelomično i grad.


Hotel je smješten između dvije gradske znamenitosti. Preko puta samog ulaza je Muzej „Alije Izetbegovića“, prvog predsjednika samostalne Republike Bosne i Hercegovine, a iza Hotela Saburina kuća, jedan od rijetkih sačuvanih objekata stambene arhitekture iz osmanskog perioda u Sarajevu. Stara zanatska jezgra grada, Baščaršija, najposjećeniji i za turiste najzanimljiviji dio grada, nalazi se na pet minuta hoda od Hotela.

Zgrada povijesne sarajevske Vijećnice, u kojoj je prije rata bila smještena Nacionalna i sveučilišna biblioteka, te brojni muzeji i mnogi sakralni objekti nalaze se nedaleko od Hotela.


Dio grada u kojem je smješten Hotel turistima omogućava da štetajući starim sokacima, i danas osjete kako se nekad živjelo u Sarajevu  – uske ulice, mali dućani, mentalitet i komšiluk koji su zadržali svoju formu i danas.  


Iz Hotela se za desetak minuta, laganom šetnjom uzbrdo, stigne i do Žute tabije sa koje se pruža fantastičan pogled na cijeli grad,  kao i sa stare Jajce kasarne, koja se nalazi u njenoj neposrednoj blizini.

Brojni restorani, "ćevabdžnice", "kafane", slastičarne i kafići nude bogat izbor tradicionalne bosanske kuhinje, gdje se za svakog nađe ponešto – od sarajevskih ćevapa i pita svih vrsta, do variva i kolača tipičnih za naš grad.

Zanimljivu priču o Hotelu Aziza pročitajte ovdje.

Naše osoblje će Vam pomoći s informacijama o dnevnim izletima ali i drugim znamenitostima koje možete obići tokom vašeg boravka u Sarajevu. Hotel također organizira turistički obilazak grada sa vodičem. Ako ste zainteresirani, budite slobodni pitati naše ljubazno osoblje na recepciji!


Želimo vam ugodan boravak u našem hotelu i gradu Sarajevu!

Prije kupnje kupona provjera slobodnih termina sa hotelom!

ODMAH po primitku kupona, obavezna najava unaprijed na tel.+387 33 257 940 i potvrda rezervacije po primitku kupona na tel.:+387 33 257 940 ili e-mail: welcome@hotelaziza.ba i provjera željenog termina, uz KOD i ID kupona.

Dijete do 3.godine GRATIS, dijete od 3.-7 godina 50% popusta, od 7.-12.godina 30% popusta.