[OPATIJA] Kreativna radionica! Izradite preparate za njegu u studiu Eko Unikati za 249kn! Antiage krema za lice sa vitaminom C, piling i maska za lice i tijelo sa zelenom glinom i bio balzam za usne!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zanima vas kako izraditi prirodnu kozmetiku bez štetnih sastojaka? Pridružite nam se na radionicama i izradite kozmetiku prema vlastitim potrebama! Predznanje nije potrebno, a sav potreban materijal i skripta sa receptima za izradu svih preparata su uključeni u cijenu ;)

Ponuda uključuje: prekrasnu radionicu na kojoj ćete izraditi 4 preparata za njegu lica - ANTIAGE KREMU ZA LICE S VITAMINOM C, PILING ZA LICE I TIJELO, MASKU ZA LICE I TIJELO SA ZELENOM GLINOM I BIO BALZAM ZA USNE za samo 249 kn!


RADIONICA IZRADE PRIRODNE AROMA KOZMETIKE


Radionica je namijenjena svima koji se žele upoznati sa procesom izrade potpuno prirodnih preparata u kućnoj radinosti. Po završetku radionice polaznici će biti osposobljeni za samostalan rad kod kuće.


Predznanje nije potrebno, a sav potreban materijal i skripta sa receptima za izradu svih preparata su uključeni u cijenu.

Na radionici ćete izraditi 4 preparata za njegu lica -

ANTIAGE KREMU ZA LICE S VITAMINOM C, 

PILING ZA LICE I TIJELO, 

MASKU ZA LICE I TIJELO SA ZELENOM GLINOM I 

BIO BALZAM ZA USNE.


Održavanje radionica: subota

Rad u malim grupama 3-6 polaznika

ekounikati.wixsite.com/ekounikati